Aktiv Caravan Kokstad

Aktiv Caravan åpnet 2. mars 2018 og holder til i 1200 m² nye lokaler på Kokstad i Bergen. Hos oss får du et stort utvalg av nye og brukte bobiler og campingvogner.

Vi er autorisert forhandler for 5 anerkjente merker: Frankia, Adria, Kabe, Sun Living og Mega Mobil. Dette gjør at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et bredt spekter av ulike typer campingvogner og bobiler.

I tillegg til salgsavdeling har vi også en flott utstyrsbutikk som tilbyr alt du trenger for nye eventyr på hjul. Her får du alt fra campingmøbler, servise, vaskeprodukter, gass og led-lamper. Vi leverer varer fra KAMA fritid, Caravan Supply og Max Fritid. Sjekk gjerne ut vår nettbutikk for å se noe av vårt utvalg!

Kjøp trygt fra en merkeforhandler!

Vi vet at det å kjøpe bobil er en stor investering og ønsker at du som kunde skal ha maksimal trygghet rundt ditt kjøp. Vi er derfor stolt av å kunne gi deg 5 års fabrikkgaranti på alle Fiat Professional og Iveco chassis. Fabrikkgarantien gjelder i hele Europa og må ikke forveksles med 2 års garanti og 3 års forsikring som mange forhandlere opererer med.

bilsalg + aktiv caravan

Eksperter i alle ledd!

Vegg i vegg med vår eksisterende virksomhet driver vi også Bilsalg Kokstad som er autorisert merkeverksted for Fiat Professional og Iveco. Dette gir oss mulighet til å ha spesialister i alle ledd, slik at du får den tryggheten du trenger både før og etter bobilkjøpet.

Bilsalg Kokstad tar service, vedlikehold, EU-kontroll og reparasjoner på de fleste bilmerker innenfor segmentet varebiler, tunge kjøretøy og bobiler.

Trenger du verkstedshjelp relatert til bilens boenhet kontakter du oss direkte i Aktiv Caravan. Vår dyktige verksmester hjelper deg gjerne med blant annet fukttester, reparasjoner, utstyrsmontering, gasstester og deler i vårt eget verksted.

Vi hjelper deg!

I samarbeid med Santander Consumer Bank tilbyr vi svært gode og fleksible finansieringsløsninger. Kjøpet kan finansieres fra kr 0,- i egenkapital og med inntil 15 års løpetid.

Vi kan ta innbytte i bil, båt, campingvogn og bobil. Våre faglærte takstmenn gir deg gjerne verdivurdering på din enhet. Dersom du ønsker at vi skal selge din bobil eller campingvogn kan vi gjerne bistå med dette også. Kontakt oss mer for informasjon om kommisjonssalg.

Vi tilbyr i tillegg utleie av bobiler. Dette kan være en super løsning for deg som er nysgjerrig på bobil, men som ikke er helt klar for å kjøpe enda.

bobil utleie
butikken

Velkommen til oss!

Enten du er på utkikk etter bobil eller bare vil ta en kaffe over en bilprat er du hjertelig velkommen til oss.

Du finner oss på Kokstadflaten 32, rett etter Sparkjøp. Vi har gåavstand til bybanen som tar deg til Flesland Flyplass på kun 1 stopp.

Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdaterte tilbud og konkurranser!
Facebook: @aktivcaravan | Instagram: @aktivcaravanas