Mink Campers Campingvogn

Mink Campers er et Islandsk selskap som ble opprettet i 2015. Bak den nordiske merkevaren står funksjonalitet, bærekraft og håndverk sterkt, noe som gjenspeiles i produktene vi leverer.

Med MINK campers er du klar for å dra på tur – når som helst, hvor som helst, hele året. Med den ikoniske og iøynefallende designet har du også en gøyal vogn med stor kapasitet, som er perfekt for den eventyrlystne. Camperen passer for to voksne, og eventuelt et barn i tillegg. 

MINK er konstruert av en rammeløs Solid Shell Structure, med et kraftig og galvanisert stål-chassis fra AL-KO. Den har hele 33cm bakkeklaring, som gjør at du enkelt kan ta med Mink utenfor allfarvei.
Med sin aerodynamiske fasong, lave tyngdepunkt og innovative løsninger veier Mink kun fra 490 kg. Dette er noe av det som gjør den unik på markedet, og som gjør den velegnet til å trekkes av elbiler. 

Mink Campers blir din fra 199.000,- *
* Frakt og leveringskostnader + tilvalg fra utstyrslisten kommer i tillegg.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn til våre to avdelinger for å se den herlige nyheten! 

 

En liten campingvogn med stor glede 

Mink campingvogn kjøkken

Lag mat i det fri

Bakerst i campingvognen har du kjøkkenet som gir deg mulighet til å lage mat når og hvor du vil. Kjøkkenet har rikelig med oppbevaring, en primus med to brennere, og et oppbevaringsrom med sluk som kan fungere som et kjøleskap.

 

mink seng

Tett på naturen

Etter en lang tur ute er det deilig å komme inn til kvalitet og komfort. Med mink Campers får du rommet med den beste utsikten. Nyt det fantastiske panoramataket, og slapp av  i deilige senger. Mink har også lystette gardiner, myggnetting og god ventilasjon.

 

mink seng

Komfort og innovasjon

Mink tilbyr mange, både praktiske og innovative løsninger for at du skal få en behagelig og bekymringsløs tur. Som tilvalg på Minkèn har vi blant annet: Webasto varmesystem, et spesialtilpasset 105w solcellepanel, usb-lademuligheter, sykkelstativ og offroad-løsninger.

Fordeler med Mink Campers:

 • Svært lav egenvekt

  Med Mink Campers trenger du ikke å kjøpe ny bil for å trekke vogna. Selv de fleste el-biler kan trekke mink campingvogn.

 • Liten campingvogn med mye glede

  Med Mink kommer du til over alt, og kan parkere vognen enkelt som bare det.

 • Laget for nordisk klima

  Med webasto varmesystem og god ventilering har vognen alle forutsetninger for å brukes både sommer som vinter.

 • Futuristisk og ikonisk design

  Mink Campers har et design som de færreste kan slå. En leken, sporty og flott vogn.

 • Lett på vekt, men samtidig robust

  Med ny innovasjon har vi utviklet en rammeløs Solid Shell Structure, som med det robuste galvaniserte stål-chassiset fra AL-KO gjør minken stabil og sikker å reise på tur med

 • Nytt og patentert luftsystem

  Det nye og patenterte luftsystemet sikrer komfortabel varme. 70% av varmluften går inn i kabinen, mens 30% går under premium madrassen for å minske kondens og sikre varme gjennom natten.

mink campers

Vil du vite mer om vognene fra Mink Campers?

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no

eller fyll ut skjema: