Adria

Den slovenske produsenten Adria har designet fritidskjøretøy i over 50 år og er kjent for god kvalitet, pålitelighet og holdbarhet. Adria tilbyr et bredt utvalg av modeller og planløsninger, og bilene leveres med en garanti som er blant de beste i sin klasse. Adria tilbyr både integrerte modeller, halvintegrerte modeller, alkovebiler, crossover og kompakte bobiler.

Våre bobiler fra Adria

Sonic

Friheten til å uttrykke deg.
Våre helintegrerte Sonic-modeller tilbyr deg ikke bare frihet til å reise, men også til å uttrykke deg selv. Dette er luksusutgaver som kombinerer praktiske løsninger med et stilrent utseende. Uavhengig av hvilket utstyrsnivå og planløsning du ønsker finner du det meste blant de tre Sonic modellene vi tilbyr. Bobilene kan leveres med sengeplass for opptil 5 personer og totalt 15 ulike planløsninger.

Adria Sonic kommer i modellene Supreme, Plus og Axess.

Matrix

Mer stil – mer allsidighet.
Vår slanke og stilfulle serie av crossover-modeller av Adria Matrix tilbyr både eleganse og allsidighet. Med sitt høye utstyrsnivå og mange planløsninger har bilene vært med på å sette en ny standard i denne klassen.

Tilgjengelig i Supreme, Plus og Axess modeller, med opptil 24 planløsninger, og sengeplass for opptil 6 personer

Coral

Tanken var en blå himmel.
Designerne hadde himmelen i tankene da de skapte Coral modellene. Dette gjenspeiles i Corals sin slanke profil, sitt eksklusive Sky Roof-takvindu og unike Sky Lounge-sittegruppe. I denne serien finner du luksuriøse bobiler med høyt utstyrsnivå og praktiske egenskaper.

Adria Coral får du i Supreme, Axess og Plus

Coral XL

For de virkelig store opplevelsene.
Coral XL-serien har klar å sette standard når det gjelder elegante og praktiske alkovebiler. Her kombineres slanke linjer med romslig og praktisk innredning med godkjente sitte- og liggeplasser for inntil 7 personer. Dette gjør bobilene ideelle for de store familiene, eller for dem som vil oppleve verden med venner. På 2019-modellene har vi forbedret en mange viktige detaljer, vi kan tilby nye tekstiler, og alle modeller kan fås med et stort utvalg av fabrikkmontert tilleggsutstyr.

Compact

Liten og kompakt – uendelig med muligheter.
I Compact-serien finner du bobiler med kompakte mål, men med store muligheter. Høyt utstyrsnivå og praktiske løsninger er kjennetegnet på disse lekre bybobilene som kommer i to varianter: Axess- og Plus-verjson med et større antall bodels-løsninger. Serien omfatter også de innovative Compact Slide-Out- modellene som gjør det mulig å få langsgående senger i en bybobil kortere enn 6 meter. Nytt på 2019 modellene er nye tekstiler og flere detaljforbedringer. Som tilvalg kan man bestille et utall av fabrikkmontert ekstrautstyr.

Kommer i Plus og Axess.

adria twin

Van – Twin

Den nye generasjonen.
Ikke alle by-bobiler er skapt like. Den nye Twin-versjonen byr på innovative løsninger. Med det nye «cabin-loft» designet som lar førerhus og bodel gli over i hverandre uten nedsenket tak, blir det et mer luftig og åpent preg på denne by-bobilen. Her er det slutt på å dunke hodet når man skal frem i førerhuset, ståhøyden er blitt bedre og man får mer følelse av en større bobil. Sammen med et helt nytt interiør, nye detaljløsninger og nye planløsninger gjør dette at nye Twins oppleves som noe utenom det vanlige- noe ekstra.

Kan fås i modellene Supreme, Plus og Axess.

FORDELER MED ADRIA BOBILER:

 • INTELLIGENT DESIGN

  Adria leder an med intelligent design, teknologi, konstruksjonsmetoder og materialer.

 • KVALITET

  Adria fritidskjøretøy har et godt rykte når det gjelder kvalitet, pålitelighet og holdbarhet ved bruk av anerkjente automotive produksjonsteknikker.

 • SINNSRO

  Adria fritidskjøretøy kommer med klasseledende garantier og det finnes over 450 Adria forhandlere i og utenfor Europa.

 • PRISVINNENDE PRODUKTER

  Adria vinner regelmessig uavhengige priser for design, innovasjon, kvalitet og valuta for pengene.

 • LIDENSKAP & ERFARING

  Adria har produsert fritidskjøretøy i over femti år.

Vil du vite mer om Adria sine bobiler?

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no

eller fyll ut skjema: