VERKSTED

Telefon: 40 00 35 70
Verkstedet er tilgjengelig på tlf
mandag-fredag mellom 10.00-15.30.

Epost: Verksted@aktivcaravan.no

Adr: Kokstadflaten 32, 5257 Kokstad

Alt på en plass!
For å gjøre din hverdag som bobileier enklere tilbyr vi både bobilbutikk og autorisert verksted under samme tak. Aktiv Caravan er stolt av å være den eneste bobilforhandleren i landet som samtidig er autorisert Fiat Professional og Iveco forhandler og verksted.

Hos Aktiv Caravan har vi et eget verksted der vi tar alle jobber som er relatert til bobilens boenhet. Vår dyktige verksmester hjelper deg gjerne med blant annet fukttester, reparasjoner, utstyrsmontering, gasstester, deler og ettermontering av utstyr.

Eksperter i alle ledd
Vegg i vegg med vår eksisterende virksomhet driver vi også Bilsalg Kokstad som er et autorisert verksted med over 20 års erfaring på bobiler og nyttekjøretøy. Dette gir oss mulighet til å ha spesialister i alle ledd, slik at du får den tryggheten du trenger både før og etter bobilkjøpet.

Bilsalg Kokstad er et autorisert verksted for biler i gruppe 1 (>3,5 tonn), gruppe 2 (3,5-7,5 tonn) og gruppe 3 (7,5 tonn og oppover), samt ferdsskrivere. Vi har et meget godt rykte i bobilmiljøet håndterer hele 60-70% av ettermarkedet på bobiler på Vestlandet.

5 års fabrikkgaranti
Vi er stolt av å kunne gi deg hele 5 års fabrikkgaranti på alle Fiat Professional og Iveco chassis. Fabrikkgarantien gjelder i hele Europa og må ikke forveksles med 2 års garanti og 3 års forsikring som mange forhandlere opererer med.

I vårt topp moderne verksted har vi markedets mest avanserte datateknologi for feilsøking og programmering av Fiat og Iveco. Vi har i tillegg full kontroll på eventuelle tilbakekallelser fra fabrikk samt tilgang til å utføre sikkerhetsmodifikasjoner og andre oppdateringer. Du kan med andre ord være sikker på at din bil er i trygge hender hos oss.

Verkstedstjenester for de fleste bilmerker
Du er selvfølgelig også velkommen til å benytte deg av våre verkstedstjenester selv om du ikke har handlet din bobil hos oss! Hos Bilsalg Kokstad tar vi service, vedlikehold, EU-kontroll og reparasjoner på de fleste andre bilmerker innenfor segmentet varebiler, tunge kjøretøy og bobiler.

Alt av mekanisk arbeid vedrørende bobilens chassis og drivverk blir foretatt hos Bilsalg Kokstad. For timebestilling ring: 55 52 60 70 eller les mer på www.bilsalg.as

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss? Nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for deg. Vi er opptatt av å være til stede for deg, enten du er ny kunde, eksisterende kunde, eller bare er nysgjerrig på noen av våre biler. Ta gjerne kontakt med oss på epost eller telefon, så skal vi hjelpe deg etter beste evne.

Ring oss på 40 00 35 70

Mail: post@aktivcaravan.no

Elna Helen Wigum

Administrasjonsmedarbeider/selger
412 23 389
Elna@aktivcaravan.no

Jarle Tveiten

Selger
406 44 810
Jarle@aktivcaravan.no

Emily Mason

Selger/Butikksjef
412 55 322
Emily@aktivcaravan.no

Kine Skage

Markedsansvarlig
416 74 164
kine@aktivcaravan.no 

Aivon Baretto

Daglig Leder
Aivon@aktivcaravan.no

Maria Nesse

Trainee import/administrasjon
Maria@aktivcaravan.no

Arvid Taule

Verksmester
413 14 330
Verksted@aktivcaravan.no
Verkstedet er tilgjengelig på telefon
mand-fred mellom 10.00-15.30.

Send oss en melding: