VERKSTED KOKSTAD

Telefon: 40 00 35 70

Verkstedet er tilgjengelig på tlf
mandag-fredag mellom 10.00-15.30.

Epost: Verksted@aktivcaravan.no
Adr: Kokstadflaten 32, 5257 Kokstad

Bobilverksted Bergen

For å gjøre din hverdag som bobileier enklere tilbyr vi både bobilbutikk og autorisert verksted under samme tak. Aktiv Caravan er stolt av å være den eneste bobilforhandleren i landet som samtidig er autorisert Fiat Professional og Iveco forhandler/verksted.

Bodel
Hos Aktiv Caravan har vi et stort og flott verksted der vi tar alle jobber som er relatert til bobilen og campingvognens boenhet. Vår dyktige verksmester hjelper deg gjerne med blant annet fukttester, reparasjoner, utstyrsmontering, gasstester, deler og ettermontering av utstyr.

Chassis
Vegg i vegg med vår eksisterende virksomhet driver vi også Bilsalg Kokstad som er et autorisert verksted med over 20 års erfaring på bobiler og nyttekjøretøy. Dette gir oss mulighet til å ha spesialister i alle ledd, slik at du får den tryggheten du trenger både før og etter bobilkjøpet.

Bilsalg Kokstad er et autorisert verksted for biler i gruppe 1 (>3,5 tonn), gruppe 2 (3,5-7,5 tonn) og gruppe 3 (7,5 tonn og oppover), samt ferdsskrivere. Vi tar service, vedlikehold, EU-kontroll og reparasjoner på de fleste bilmerker innenfor segmentet varebiler, tunge kjøretøy og bobiler.

Vi har et meget godt rykte i bobilmiljøet håndterer hele 60-70% av ettermarkedet på bobiler på Vestlandet. For timebestilling ring: 55 52 60 70 eller les mer på www.bilsalg.as

Både Aktiv Caravan og Bilsalg Kokstad tilbyr nøkkeldropp, slik at du enkelt og trygt kan sette fra deg bilen utenom våre åpningstider. Vi tilbyr også deilig kaffe og en god sofa, slik at du kan vente i fred og ro mens din bil er på verksted. 

Avdeling Haugalandet

Vår avdeling hjelper deg gjerne med både fukttest, gasstest og noe utstyrsmontering på både bobil og campingvogn. Garantisaker og tilsvarende foretas inntil videre i vår avdeling i Bergen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål!