fbpx

Adria Campingvogner

Det er ikke uten grunn til at gjentatte år har blitt Norges mest solgte campingvognmerke. Den slovenske produsenten Adria har designet fritidskjøretøy i over 50 år og er kjent for god kvalitet, pålitelighet og holdbarhet. Adria tilbyr et bredt utvalg av modeller og planløsninger, og vognene leveres med en garanti som er blant de beste i sin klasse.

Våre campingvogner fra Adria

Alpina

Den ultimate helårs campingvognen.
Alpina, vår premium campingvogn serie, byr på en luksuriøs og praktisk campingvogn for helårsbruk. En bestselger i det kaldere klimaet i Skandinavia, har den blitt et vanlig syn over hele Europa, med sin unike kombinasjon av iøynefallende design, moderne og romslige interiører og høyt spesifikasjonsnivå.

Adora

Forandre dine vyer.
Den prisvinnende Adora, med sitt unike sky-roof panorama vindu, vil kort og godt endre dine vyer. Vår bestselgende campingvognserie, med moderne og elegant interiør som byr på ‘atrium style living’, og nye valg av møbeltekstiler. Høyt spesifikasjonsnivå og et bredt utvalg planløsninger, inkludert nye familie, teenager og barnevennlige planløsninger.

Action

Elsk den nye originalen.
Action, den originale ikoniske formen, lett og stilig campingvogn for aktive ferier. En campingvogn som alltid får deg til å smile og leverer plass, detaljer og komfort, supplert med unike mønstrede puter.

Altea

Designet for et lysere liv.
Altea, en prisvinnende campingvognserie, med moderne interiør, romslig boflate og en bredt utvalg av planløsninger og varianter av sovemuligheter. Lys og trivelig inne, med innovativt lysopplegg og en frisk tekstil stil.

Aviva

En ny campingstil.
Aviva, European Innovation award-vinner er en original og lett campingvogn både å eie og bruke. Elegant designet stilig interiør, med nye valg på interiørtekstiler. Fyllt med innovative detaljer og tilgjengelig i et stort utvalg planløsninger.

Aviva Lite

Smart og enkelt.
En overraskende lett og oppfinnsom campingvogn, med alt du trenger, og ingenting mer. Leveres med en planløsning, men alikevel med så mange muligheter for opptil fire personer. 

Astella

Ny luksuriøs opplevelse.
Målet med denne modellen er å skape noe ulikt alt annet. Et lekkert og nyskapende design møter praktiske og nytenkende løsninger. Plasser Astella ved sjøen eller på fjellet, åpne panoramadørene og nyt både natur og frihet. 

FORDELER MED ADRIA Campingvogner:

 • INTELLIGENT DESIGN

  Adria leder an med intelligent design, teknologi, konstruksjonsmetoder og materialer.

 • KVALITET

  Adria fritidskjøretøy har et godt rykte når det gjelder kvalitet, pålitelighet og holdbarhet ved bruk av anerkjente automotive produksjonsteknikker.

 • SINNSRO

  Adria fritidskjøretøy kommer med klasseledende garantier og det finnes over 450 Adria forhandlere i og utenfor Europa.

 • PRISVINNENDE PRODUKTER

  Adria vinner regelmessig uavhengige priser for design, innovasjon, kvalitet og valuta for pengene.

 • LIDENSKAP & ERFARING

  Adria har produsert fritidskjøretøy i over femti år.