Mega Mobil

Vår historie, din erfaring

MEGA MOBIL i fra Bistrica i Slovenia er et premium varemerke med omfattende kunnskap, erfaring og vitenskap om bobil-industrien.

Vi prøver å finne skreddersydde løsninger for å gi våre kunder en hjemmefølelse på reisen. Med dette som utgangspunktet har vi utviklet hele 6 ulike modeller slik at du kan finne den perfekte bilen til ditt bruk og behov. MEGA MOBIL-bobiler er spennende feriebiler med avansert design som respekterer dine ønsker og forvandler reiser, turer og utflukter til et campingeventyr.

Vi ønsker å heve bobilmarkedet  til et nytt nivå, tiltrekke oss mange nye entusiaster og levere produkter og tjenester av høy kvalitet til våre eksisterende kunder.

I våre bybobiler sørger vi for god komfort både om sommeren og vinteren. Med Truma Combi oppvarming og en 25 mm tykk isolasjon av høy kvalitet blir det behagelig i bobilen din både på varme sommerdager som på kalde vinterdager.

VÅRE MEGAMOBIL BOBILER:

MEGA CLASSIC 600

Kompakt og allsidig – den har alt for å erobre verden. Med bare 5,98 m lengde er MEGA CLASSIC 600 blant de mest allsidige kjøretøyene for daglig bruk og fritid.

Den spesielle utformingen av interiøret tilbyr bekvemmelighet og mye lagringsplass. Vi kunne nesten ikke ha ønsket mer.

Levere også med 4×4.

Klikk her for mer informasjon 

MEGA SPORT 640

Takket være sin komfort og fleksibilitet, er MEGASPORT 640 et ideelt reisefølge for sportslige og andre naturopplevelser.

Den er designet for deg som elsker naturen og elsker å utforske, men som også vil føle deg hjemme når du reiser.

Leveres også som 4×4.

Klikk her for mer informasjon 

MEGA REVOLUTION 640

Den elektriske hev- og senkesengen som går helt opp til taket gir deg rikelig med oppbevaringsplass eller muligheten for å ha en ekstra seng under.

Dette er den høyeste av alle modellene med en revolusjonerende høyde på hele 2,91 meter.

Leveres også med 4×4.

Klikk her for mer informasjon

MEGA RE-AKTIV 680

Leveres på Volkswagen Crafter eller MAN TGE-chassis. Den velplanlagte RE-AKTIV-gulvplanen gir flere muligheter for sitte-, sove-, bad- og kjøkkenløsninger, fremhevet av topp interiørdesign, luksuriøs SAHARALINE®-utstyr, og LED-teknologi.

Mulighet for markise, LED-lys og et utvidbart solenergisystem på utsiden tilbyr elektrisitet selv når du ikke er tilkoblet nettstrøm.

Leveres også med 4×4.

Klikk her for mer informasjon 

MEGA VARIO AKTIV 680

MEGA VARIO 680 – designet på MAN TGE- eller VW CRAFTER-chassis. Denne har blitt designet med elegant stil og avanserte funksjoner for å skape en fritidsbil som er skreddersydd til din perfekte reiseopplevelse. Kjøretøyets gulvplan utnytter hver cm av bobilen på en elegant måte.

Den luksuriøse og komfortable familiesengen bak i bobilen kan omgjøres til to enkeltsenger med stigtrinn for enkel tilgang.

Leveres også med 4×4.

Klikk her for mer informasjon 

MEGA RE-AKTIV 700

Kombinasjonen av MEGA MOBIL og Sprinter utgjør den perfekte bobilen for både reise og fritid. Dette er den rette bilen for de spontane som ønsker å utforske nye eventyr i stil – uten å måtte gå på akkord med smidighet og kjørekomfort.

Det komfortable interiøret og de tekniske egenskapene frakter deg til dine drømmedestinasjoner – helt avslappet og stilfullt.

Leveres også med 4×4.

Klikk her for mer informasjon

FORDELER MED MEGAMOBIL BOBILER:

 • Høy kvalitet
 • Mega tekstil
  Mega tekstil har vært tilstede i tekstilindustrien i mer enn 50 år. Dette gjør at vi kan tilby materialer og tjenester av høy kvalitet. Tilpasningsevnen til produksjonsprosessen og mange års erfaring er årsaken til at fornøyde kunder kommer stadig tilbake til oss
 • Klar til sommer og vinter
  I våre bobiler tar vi vare på det hyggelige klimaet både om sommeren og vinteren. Med Truma Combi oppvarming og en 25 mm tykk isolasjon av høy kvalitet blir det behagelig i bobilen din både på varme sommerdager som på kalde vinterdager.
 • Vi tenker på deg
  I konstruksjonen er vi alltid oppmerksom på våre kunders personlige ønsker og krav. Disse blir først grundig verifisert, og deretter utføring alternativene presentert. Våre ansatte er opptatt med å realisere med sine erfaringer og kompetanse våre kunders ønsker.
 • Fremgang og utvikling
  Vår kunnskap og erfaring gjør det mulig for oss å utvikle, sammen med våre partnere, stadig nye, kreative løsninger som øker verdien på våre produkter. Vi tilbyr produkter og tjenester under det velkjente merket MEGA MOBIL.
 • 4×4
  Alle våre biler kan leveres med 4 hjulstrekk.

Jeg vil vite mer om Megamobil bobiler!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: