Megamobil

Vår historie, din erfaring

MEGAMOBIL i fra Bistrica i Slovenia er et premium varemerke med omfattende kunnskap, erfaring og vitenskap om bobil-industrien.

Vi prøver å finne skreddersydde løsninger for å gi våre kunder en hjemmefølelse på reisen. Med dette som utgangspunktet har vi utviklet MEGACLASSIC 600, MEGASPORT 640 og MEGAREVOLUTION 640. MEGAMOBIL-bobiler er spennende feriebiler med avansert design som respekterer dine ønsker og forvandler reiser, turer og utflukter til et campingeventyr.

Vi ønsker å heve bobilmarkedet  til et nytt nivå, tiltrekke oss mange nye entusiaster og levere produkter og tjenester av høy kvalitet til våre eksisterende kunder.

I våre MEGAMOBIL-bobiler sørger vi for god komfort både om sommeren og vinteren. Med Truma Combi oppvarming og en 25 mm tykk isolasjon av høy kvalitet blir det behagelig i bobilen din både på varme sommerdager som på kalde vinterdager.

VÅRE MEGAMOBIL BOBILER:

MegaClassic 600 (4×4)

Kompakt og allsidig – den har alt for å erobre verden. Med bare 5,98 m lengde er MEGACLASSIC 600 blant de mest allsidige kjøretøyene for daglig bruk og fritid.

Den spesielle utformingen av interiøret tilbyr bekvemmelighet og mye lagringsplass. Vi kunne nesten ikke ha ønsket mer.

Levere også med 4×4.

Se 3d-visning av MegaClassic

MegaSport 640 (4×4)

Takket være sin komfort og fleksibilitet, er MEGASPORT 640 et ideelt reisefølge for sportslige og andre naturopplevelser.

Den er designet for deg som elsker naturen og elsker å utforske, men som også vil føle deg hjemme når du reiser.

Leveres også som 4×4.

Se 3d-visning av MegaSport 640

MegaRevolution 640 (4×4)

MEGAREVOLUTION 640 er et synonym for materialer av høy kvalitet, og detaljert utarbeidet og  justerbart interiør. Den har mange kreative tekniske løsninger som en ikke legger merke til ved første øyekast, men på reisen viser de seg å være godt planlagt og veldig nyttige.

Revolusjonen er nemlig skjult i detaljer.

Leveres også med senkeseng og 4×4.

Se 3d-visning av MegaRevolution 640

FORDELER MED MEGAMOBIL BOBILER:

 • Høy kvalitet
 • Mega tekstil
  Mega tekstil har vært tilstede i tekstilindustrien i mer enn 150 år. Dette gjør at vi kan tilby materialer og tjenester av høy kvalitet. Tilpasningsevnen til produksjonsprosessen og mange års erfaring er årsaken til at fornøyde kunder kommer stadig tilbake til oss
 • Klar til sommer og vinter
  I våre bobiler MEGAMOBIL tar vi vare på det hyggelige klimaet både om sommeren og vinteren. Med Truma Combi oppvarming og en 25 mm tykk isolasjon av høy kvalitet blir det behagelig i bobilen din både på varme sommerdager som på kalde vinterdager.
 • Vi tenker på deg
  I konstruksjonen av MEGAMOBIL bobiler er vi alltid oppmerksom på våre kunders personlige ønsker og krav. Disse blir først grundig verifisert, og deretter utføring alternativene presentert. Våre ansatte er opptatt med å realisere med sine erfaringer og kompetanse våre kunders ønsker.
 • Fremgang og utvikling
  Vår kunnskap og erfaring gjør det mulig for oss å utvikle, sammen med våre partnere, stadig nye, kreative løsninger som øker verdien på våre produkter. Vi tilbyr produkter og tjenester under det velkjente merket MEGAMOBIL.
 • 4×4
  Alle våre biler kan leveres med 4 hjulstrekk.

Jeg vil vite mer om Megamobil bobiler!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: