fbpx

Bilpleie & Dekk

Januar 2024 åpnet vi opp vår nye bilpleie avdeling, som du finner på samme adresse som salgsavdelingen. Her hjelper vi deg med alt fra enkel vask til profesjonell foliering.

Lang erfaring på biler i alle størrelser!
Vår dyktige klargjører Herim har over 12 års erfaring og benytter utelukkende produkter av høy kvalitet, slik at din bil får den beste behandlingen. Vi leverer tjenester til både privat og bedriftsmarkedet, og håndterer alt av personbiler, varebiler, bobiler og lastebiler.

Lar du fagfolk ta seg av jobben, får du et profesjonelt og skånsomt vedlikehold som lønner seg over tid.

Våre tjenester

Dekk og felg

Vi leverer et bredt utvalg av kvalitetsdekk fra kjente merkevarer. Uavhengig av pris leverer vi alltid produkter av høy kvalitet.

I tillegg til salg tilbyr også omlegging/balansering av dekk og felg, skift av hjul, samt vask.

Utvendig vask

Utvendig vask innebærer vask av karosseriet med avfetting, sjampo, avspyling, skånsom håndvask, vask av dørkarmer og tørking.

Regelmessig vask får ikke bare bilen til å se bra ut, det forhindrer også at lakken blir matt og minsker faren for rust.

Innvendig vask

Innvendig vask innebærer rengjøring av interiøret, støvsuging, samt vask av vinduer, matter og dørkarmer slik at du får en frisk og ren bil.

Innvendig rens

Rengjøring av interiøret, grundig støvsuging av hele bilen, luftblåsing, rens av tekstil, dyprens av dashbord, innvendig rens og rengjøring av vinduer.

Klargjøring

Vi vasker bilen utvendig, tar omfattende motorvask, renser felger, lakkrens, polering og beskyttelse voks, innvendig rengjøring av interiøret, grundig støvsuging av hele bilen, rense av tekstil, innvendig rens og rengjøring av vinduer.

Ozonbehandling

Har du vond lukt i bilen som ikke går vekk etter vask? Ozonbehandling er en velkjent og effektiv metode for å ta knekken på bakterier, som ofte oppstår når usynlige rester av smuss, hundehår, røyk o.l blir liggende.

Lakkbeskyttelse

Kjeramisk behandling gjør lakk og ruter mer motstandsdyktig mot påkjenninger som veisalt, UV-stråler, frost, steinsprut, støv o.l.

Behandlingen forenkler vask og vedlikehold av bilen din året rundt.

Polering

Polering beskytter lakken mot de mange påkjenningene den blit utsatt for.

Vask og avfetting er avgjørende grunnarbeid som må til for å oppnå et godt resultat, og det ligger derfor noen arbeidstimer bak en skikkelig poleringsjobb.

Foliering

Med foliering kan du få et helt nytt design på bilen, samtidig som du beskytter den originale lakken.

Vår aller beste lakkbeskyttelse heter PPF og er en tykkere folie som tåler mer belastning. Den er en mer krevende å montere, men gir et mer hardført resultat.

Lyktfornyelse

Er frontlyktene dine slitte og gulnede? Vi gjør dem som nye igjen, ved å fjerne både riper og belegg før vi legger på en beskyttende behandling for langsiktige resultater.

Dette gir et freshere utseende, bedre lysstyrke og økt trafikksikkerhet.

Behandling av skinnseter

Trenger skinnsetene dine litt kjærlighet? Vi behandler og impregnerer skinnseter og skinndetaljer.

Motorvask

Motorvask er en viktig del av vedlikeholdsrutinen for biler.

Vi rengjør bilens motorrom for å fjerne skitt, olje, fett og andre forurensninger som oppstår over tid.

Kontakt Bilpleie & Dekk 

For spørsmål eller timebestilling kontakt Herim: e-post: bilpleie@bilsalg.as eller telefon: 941 69 163

Priser og mer informasjon opdateres fortløpende.

Leverer du bilen din utenom vår åpningstid fra kl. 08-16 kan du benytte nøkkeldroppen ved inngangsdøren. Vi har vi et lite venterom hos oss, ellers finner du en stor og deilig sofakrok på salgsavdelingen til Bilsalg Kokstad og Aktiv Caravan. 

Følg oss gjerne på sosiale medier for nyheter, tips og mer informasjon!