Sun Living – made by Adria Mobil.

Nye Sun Living – designet for deg.
Sun Living bobiler og bybobiler er designet for akkurat deg. En helt ny serie bobiler og bybobiler, som gjør ferier og helgeturer lettere og eierskap enklere. Innovativ ny tankemåte for en ny generasjon brukere, der plass er utnyttet og komfort og praktisk nytte er sikret.

Bilene fra Sun Living er designet og produsert av Adria Mobil, en av Europas ledende produsenter av fritidskjøretøy – helt siden siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell.

VÅRE SUN LIVING BOBILER:

Sun Living V-serien

Et helt originalt grep på bybobilen. Fullpakket med Sun Living Exclusive detaljer. V Serien er lett å eie og bruke. 2 modeller, i 2 lengder, V60SP for 2 personer og V65SL for opp til 4 personer.

Sun Living S-serien

En ny form for fritidskjøretøy. Crossover eller halv-integrert, du velger. Pakket med Sun Living Eksklusive detalje. S-Serien er lett å eie og bruke. Opp til 5 modeller, i 4 lengder med valg om hvorvidt du vil ha en fremre heveseng eller ikke.

Sun Living A-serien

Alkove bobiler gjenoppfunnet. Innovativ og romslig ny alkove bobil design, pakket med Sun Living Eksklusive detaljer. A Serien er lett å eie og bruke. Opp til 3 modeller, i 3 lengder, sengeplass for opp til 7 personer.

FORDELER MED SUN LIVING BOBILER:

 • Mye bil for pengene.
  Sun Living bobiler og bybobiler er godt utstyrt, pakket med nye og eksklusive detaljer og byr på usedvanlig valuta for pengene.
 • Sun Living – made by Adria MobilMobil.
  Sun Living bobiler og bybobiler er designet og produsert av Adria MobilMobil, en av Europa’s ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell. Over 580,000 Adria MobilMobil produserte enheter er beviset på styrken i denne erfaringen.
 • Oppdag nye plasser
  Sun Living bobiler og bybobiler tilbyr den beste utnyttelsen av plassen med innovativ ny tankegang om hvordan plass er utnyttet og hvor fleksibel bo- og lagringsplass muliggjør lettere reising. Oppdag nye steder med Sun Living.
 • Oppdag nye steder
  Det avgjørende er ikke hva du kjører men hvor du kjører! Nye Sun Living er så mye mer enn bare en måte å reise på, det er en ny måte å se verden på. Oppdag nye steder og dele dem med dine venner og familie.

Jeg vil vite mer om Sun Living bobiler!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: