fbpx

Sun Living – Made by Adria Mobil

Nye Sun Living – designet for deg.

Leter du etter det ideelle kjøretøyet å oppdage verden med? Prøv en Sun Living!
Sun Living har en fantastisk serie med bobiler som gjør ferier og helgeturer til et eventyr.
Dette er et innstegsmerke som fokuserer på å gi kundene mest mulig valuta for pengene. Her får du de mest populære planløsningene og egenskapene, levert på både bybobiler, delintegrerte og alkovebiler. 

Laget av Adria 

I over 15 år har Adria laget Sun Living bobiler på sine toppmoderne produksjonsanlegg, som ligger i Novo mesto, Slovenia. Adria er den ledende produsenten av fritidskjøretøyer i Europa, med over 600 000 kjøretøy produsert siden 1965.

Våre bobiler fra Sun Living

Sun Living C-serien

C-serien er det nyeste tilskuddet. Dette er halvintegrerte bobiler som er noe smalere med sine 212 cm. Bilene er enkle å kjøre og tilbyr gode lastevekter.
Lengder fra 5990 – 6790 mm | Seter: 4 | Senger: 2
Tilgjengelige planløsninger: SL – SP

Sun Living S-serien

En ny form for fritidskjøretøy. Crossover eller halv-integrert, du velger. Pakket med Sun Living Eksklusive detalje. S-Serien er lett å eie og bruke. Opp til 5 modeller, i 4 lengder med valg om hvorvidt du vil ha en fremre heveseng eller ikke.

Sun Living A-serien

Alkove bobiler gjenoppfunnet. Innovativ og romslig ny alkove bobil design, pakket med Sun Living Eksklusive detaljer. A Serien er lett å eie og bruke. Opp til 3 modeller, i 3 lengder, sengeplass for opp til 7 personer.

Sun Living V-serien

V-serien er fullspekket med Sun Living Exclusive detaljer. Den er lett å eie og ikke minst å bruke.
Lengde: fra 5998 – 6363 mm | Seter: 4 | Senger: fra 2-4
Tilgjengelige planløsninger: AK – SP FAMILY – SL – XL

FORDELER MED Sun Living BOBILER:

 • MYE BIL FOR PENGENE

  Sun Living bobiler og bybobiler er godt utstyrt, pakket med nye og eksklusive detaljer og byr på mye verdi for pengene. 

 • SUN LIVING – MADE BY ADRIA MOBIL

  Sun Living bobiler og bybobiler er designet og produsert av Adria Mobil, en av Europa’s ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell. 

 • SVÆRT GOD LAGRINGSPLASS 

  Sun Living bobiler og bybobiler tilbyr den beste utnyttelsen av plassen med innovativ ny tankegang om hvordan plass kan utnyttes best mulig. Her vil du oppdage at en fleksibel bo- og lagringsplass gjør reisen mer behagelig. 

 • OPPDAG NYE STEDER

  Det avgjørende er ikke hva du kjører, men hvor du kjører! Nye Sun Living er så mye mer enn bare en måte å reise på, det er en ny måte å se verden på. Oppdag nye steder og del dem med venner og familie