fbpx

Pilote

Det er med stor glede at Aktiv Caravan har blitt forhandler for det franske merket Pilote, som i over 50 år har forsynt Europa med kvalitetsbiler. Produsenten og deres mange ansatte kjenner det skandinaviske markedet godt, og vet hvor viktig det er å tilby de riktige produktene – både til de som kjøper sin første bobil, og til de mer viderekommende. Pilote er kjent for god kvalitet og gjennomførte planløsninger, og har de siste 10 årene solgt over 4000 nye bobiler til det norske og svenske markedet. 

På tur med en Pilote vil du oppleve innovasjon og erfaring, håndverk, kreativitet og pålitelighet. Bobilene leveres i et bredt spekter av ulike modeller, som både hel-og delintegrert. Samtlige av modellene bygges på det velkjente Fiat Chassiset, med motorvariantene 130 hk, 150 hk og 180 hk. Alle variantene kan også bestilles med automatgir. 

 

Våre bobiler fra Pilote: 

Pacific serien

Sett av gårde for å utforske Europa i din nye delintegrerte bobil

Pacific-serien tilbyr hele 22 lekre modeller, med over 100 ulike tilpasninger slik at du kan finne bobilen som passer deg og din families behov.

Bobilene leveres i lengder fra 5,99 til 7,45 meter. Her kan du blant annet velge mellom fire sengeløsninger: dobbeltseng, enkeltseng, fransk seng eller sittegruppe bak i U-form.

Tilpass bobilen din med et ALDE varmesystem eller en femte sitteplass i alle bobiler over 7 meter.

Galaxy serien

Nyt naturens skue gjennom panoramaruten på din Galaxy

Med sine 12 flotte modeller og over 100 ulike tilpasninger kan Pilotes helintegrerte bobiler bygges slik at du finner den perfekte modellen for deg og din familie. Takket være den nye fronten har de helintegrerte bobilene i Galaxy-serien utmerket utsikt fra førersetet.

Galaxy-serien leverer bobiler på lengder fra 6,99 m og opp til 7,87 meter. Alle bobilene over 7 meter er ALDE-kompatible, i tillegg til at man også får muligheten til en femte sitteplass.

Opplev det fantastiske bobillivet i en Pilote Galaxy bobil du også.

FORDELER MED PILOTE BOBILER:

 • EN BOBIL FOR ALLE ÅRSTIDER 

  Fordi vi er forpliktet til kvalitet, er alle våre bobiler bygget etter systemet og strukturen vi kaller for ISOTEK. Dette garanterer holdbarhet og komfort, uansett årstid. Det tykke gulvet sikrer god isolasjon. 

 • GARANTERT TETTHET

  Med en ny teknologi er vi trygg på at våre bobiler består alle tester. Alle bobiler leveres med 5 års tetthetsgaranti. 

 • GJENNOMFØRT PLANLØSNING 

  Våre bobiler er kjent for kvalitet på både planløsning og gulvergonomi. Mange erfarer at det er lett å både bevege seg og passere hverandre inne i kjøretøyet. Det er heller ingen trinn i oppholdsrommet, og den gode høyden på to meter sikrer et romslig og luftig interiør. 

 • ROBUST OG HOLDBAR 

  Pilote gjennomgår omfattende tester og sertifiseringer, på alt fra bane til kjølerom. 

 • LIDENSKAP OG ERFARING 

  Pilote har i over 50 år produsert bobiler av høy kvalitet 

Vil du vite mer om Pilote sine bobiler?

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no

eller fyll ut skjema: