fbpx

Utstyr til caravan-livet

Caravan utstyr 

Vi har tilbehøret og løsningene som lar deg tilpasse bobilen eller campingvognen etter dine egne behov og ønsker. Vi har høy kompetanse, og bestiller og monterer alt fra sykkelstativ til hydrauliske støtteben.

cinderella motion

Cinderella Travel forbrenningstoalett

Cinderella Travel representerer en helt ny måte å tenke avfallshåndtering i caravan og mobile enheter. Nå kan du på en hygienisk og enkel måte kvitte deg med toalettavfallet.

 

støttebein

Hydrauliske støtteben

Unngå skråstilling og en gyngende bobil med kun et tastetrykk. De hydrauliske støttebeina sørger for at bilen din står vatret og stabil på kun to minutter. Vi leverer støtteben fra HPC og AL-KO. 

 

truma mover

Truma mover

Med de velprøvde Truma-manøvreringssystemene får du campingvognen på plass i løpet av få minutter uten anstrengelser. Så raskt har campingferien din aldri begynt!

 

solcellepanel

Solcellepanel 

Har du et solcellepanel som tar seg av batteriladningen, blir friheten akkurat så stor som man drømmer om. Nå kan du gjøre deg helt uavhengig av strømforsyning på campingplassene. 

 

cinderella motion

Lithiumbatteri

Lithium er det optimale batteriet for bobiler, på grunn av den store kapasiteten i forhold til vekten. Spenningen er konstant fra begynnelse til slutt, slik at du alltid har 100% virkningsgrad.

 

nx1

Gassalarm

En gassalarm er en billig forsikring for å sikre at gasser oppdages tidlig. 

 

 

sykkelstativ

Sykkelstativ

Ønsker du å ha med deg sykkelen på tur? Vi hjelper deg gjerne med bestilling og montering av sykkelstativ til både bobil og campingvogn. 

 

Thule markise

Markise

En markise gir deg ekstra uteplass og er svært enkel å få opp. Den kan brukes alene eller med sidevegger og fås som motorisert eller manuell. 

 

navigasjon dab

Navigasjon

Det finnes mange merker og modeller av GPS på markedet i dag. Hvilken type navigasjon du skal velge, vil ofte avhenge av bruksområde og reisemønster.

 

tv caravan

TV løsninger 

Når kvelden kommer eller været er dårlig kan det være deilig å krype under teppet og kose seg med TV akkurat som hjemme. Vi selger flere typer TV, og hjelper deg gjerne med tips og råd rundt parabol, Riks TV, Cromecast/Apple TV og lignende. 

 

webasto

Klimaanlegg

Med et klimaanlegg/aircondition kan du enkelt styre temperaturen slik at du får kjøling om sommeren og varme om vinteren, samtidig som du får en ren og frisk luft i din caravan. Vi har omfattende kunnskap til markedslederen Webasto.

 

gass

Fortelt

Vi tilbyr et stort utvalg telt, både som oppblåsbare og tradisjonelle. Dette er en super løsning for å få ekstra plass rundt din bobil eller campingvogn, selv når regnet kommer.

 

gass

Gass

Vi tilbyr bytte av stål og komposittflaske til kr. 499. Har du kjøpt bobil eller campingvogn hos oss får du hver 4. bytte gratis. Husk å få stempel i heftet du får med når du kjøper bil/vogn hos oss. 

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss for priser eller mer informasjon om vårt utvalg. Send oss gjerne en epost på: verksted@aktivcaravan.no