fbpx

Wingamm Micros ruller nå i Bergens gater!

Da vi fikk spørsmål om vi ønsket å bidra til denne patruljen var det ikke tvil. Med tanken på de ekstreme konsekvensene som både privatpersoner og næringslivet har fått av Covid-19, så er det veldig naturlig for oss å stille opp i en slik situasjon.

Den lille bilen med den store plassen

Bergen kommune ønsket å leie en bobil som kunne fungere som et kontor på fire hjul, som samtidig var lett å kjøre. Valget falt på Wingamm Oasi540 som er en av våre minste biler – men som allikevel har svært romslig plass innvendig!

Informasjonskampanje

Formålet med patruljen er å gi råd og informasjon om korona, samtidig som de tilbyr muligheten for å teste seg mot viruset. Planen er å teste rundt 20 til 30 personer hver dag, over en periode på omtrent tre måneder. For å oppnå dette skal representanter fra Bergen kommune og legevakten kjøre bobilen rundt i Bergen for å treffe bergenserne der de er i sommer.

– Vi reiser der folk er. Nygårdsparken, Flesland og bryggen for å nevne noe, sier legevaktsjef Dagrun Waag Linchausen til BA.

Alle som vil kan få teste seg gratis, men de ønsker først og fremst å teste folk i belastede miljøer. Målet er at koronapatruljen skal gjøre folk bevisst på at pandemien ikke er over og at det er viktig å teste seg, selvom man nødvendigvis ikke har symptomer.

Corona testing

Vi takker for innsatsen dere legger ned og håper dere vil stortrives med bobil som kontor!

Kilde: Les om saken på BA.NO