fbpx

Mink Campingvogner

Siden 2015 har Islandske Mink Campers produsert sportsvogner med fokus på funksjonalitet, bærekraft og håndverk.

Mink campingvogner er perfekt for deg som er  eventyrlysten og elsker å oppsøke nye og fantastiske plasser. Med ditt eget lille hotellrom på hjul åpnes alle muligheter for fantastiske toppturer, nydelige skiturer og de besøk til de beste fiskeplassene.

Med sin aerodynamiske fasong, lave tyngdepunkt og innovative løsninger veier Mink campingvogner rett i overkant av 500 kg. Dette er noe av det som gjør den unik på markedet, og som gjør den velegnet til å dras av de fleste biler, inkludert elbiler.

Sportcamperen har et solid skall av ABS plast og en kraftig bunnramme av glassfiber. Selve tilhenger chassiset er av kvalitetsmerket AL-KO og kommer med mekanisk håndbrekk, støtdempere og bremser. Mink’en har 33 cm bakkeklaring og er utstyrt med helårs hjul (17 x 8,5 x 112). Den robuste oppbyggingen og den høye bakkeklaringen gjør MINK ideell til å være med på tur utenfor allfarvei.

Inne i vognen har du et varmesystem fra Webasto som gjør at camperen kan varmes opp på et blunk. Når kvelden kommer er det bare til å glede seg til å legge seg i den fantastiske sengen. Her får du en luksus madrass på140cm x 200cm. I fotenden finner du også en bulk bed (50cm x 140cm) som kan brukes som bagasjehylle eller barneseng, alt etter hva du ønsker.

Mink kvalifiserer for Tempo100 som betyr mulighet for kjøring i opptil 100 km/t.

 

 

Er du klar for eventyr i din nye MINK?

Mink campingvogn kjøkken

Lag mat i det fri

Bakerst i campingvognen finner du kjøkkenet. Her finner du rikelig med oppbevaringsmuligheter, samt to store rom under selve benkeplaten. Et av disse rommene er på hele 36 liter, er ekstra isolert og har en sluk i bunnen. Fyller du dette med snø eller isbiter kan det benyttes som et kjølerom. Det andre rommet er perfekt oppbevaring for den medfølgende primusen.

 

mink seng

Tett på naturen

Etter en lang dag ute i naturen er det godt å komme inn til kvalitet og komfort. Med et flott panorama tak og to store dører opplever du både vær, vind og temperatur – men godt beskyttet i den isolerte kupeen. Glasstaket kan by på både stjernehimmel og nordlys når mørket faller på. Mink har også lystette gardiner, myggnetting og god ventilasjon.

mink seng

Komfort og innovasjon

Mink tilbyr både praktiske og innovative løsninger for at du skal få en behagelig og bekymringsløs tur. Her får du blant annet webasto varmesystem, solcellepanel (105w), 12v, 220v og muligheter for å frakte med deg både sykkel og ski. 

Tre varianter av Mink campingvogner. Hvilken er din favoritt?

Mink campingvogn kjøkken

MINK-S

MINK-S er den orginale utgaven som kommer i MINK sin ikoniske gule farge. Her får du en sporty vogn som er med deg på eventyr akkurat dit du vil.

Vekt: 520 kg | Bakkeklaring: 32cm

Spesifikasjoner her

 

mink seng

MINK-X

Den sorte sportscamperen er en hakket røffere utgave. Denne veier 10 kg mer og har noe høyere bakkeklaring enn S-utgaven.

Vekt: 530 kg | Bakkeklaring: 35cm

Spesifikasjoner her 

 

Mink campingvogn kjøkken

MINK-E

Det nyeste tilskuddet til MINK familien leveres i en nydelig blåfarge. MINK-E leveres med elektrisk oppvarming, noe som gjør den litt lettere på vekt.  

Vekt: 510 kg | Bakkeklaring: 32cm

 Spesifikasjoner her 

Derfor bør du velge MINK Campingvogner

 • Lav egenvekt

  Den unike vekten på vognen gjør at selv de fleste el-biler kan trekke den.

 • Dra hvor du vil

  Med Mink kommer du til over alt, og kan parkere vognen enkelt som bare det.

 • Laget for nordisk klima, året rundt

  Med webasto varmesystem og god ventilering har vognen alle forutsetninger for å brukes både sommer som vinter.

 • Futuristisk og ikonisk design

  Mink Campers har et design som de færreste kan slå. Et aerodynamisk, lekent og sproty preg.

 • Høy bakkeklaring

  Med 32 cm bakkeklaring kan du fint ta med deg MINK ut i tøffere terreng.

 • Robust bygget

  Med ny innovasjon har MINK utviklet en rammeløs Solid Shell Structure, som med det galvaniserte stål-chassiset fra AL-KO gjør at minken er både stabil og meget robust.

 • Varm og frisk luft

  Det unike luftsystemet sikrer komfortabel varme. 70% av varmluften går inn i kabinen, mens 30% går under premium madrassen for å minske kondens og sikre varme gjennom natten.

mink campers
mink campers