fbpx

Årets første høstmåned er igang, og det merkes godt. Temperaturen synker og mørket siger innpå. Noen velger å vinterlagre bobilen, mens andre bruker den året rundt. Heldigvis er mange bobiler laget for å tåle selv de kaldeste dagene – og med det rette utstyret både inne og ute er helårscamping ingen problem. Da er det egentlig opp til deg hvor lenge du ønsker at campingsesongen skal vare. 

Stadig flere får øynene opp for helårscamping og med riktig utstyr kan det bli en lun og hyggelig opplevelse. Høsten er en fantastisk fin årstid for camping og bobilturer. Veiene er mindre trafikkerte og alt er litt roligere, hvor du enn måtte ferdes. Høsten byr også på et nydelig lys, vakre farger og en klar og frisk luft.

Til tross for at temperaturen synker er det jo noe sjarmerende med å pakke seg inn i deilige ullgensere, gode pledd og nyte en kopp kakao. Hos oss finner du alt du trenger for at også høsten skal bli en fantastisk tid for å dra på campingferie.

Lys opp kveldene

Når kveldene blir mørkere er det både praktisk og koselig med ekstra lyskilder. Vi tilbyr flere ulike varianter av lamper – både med uten uten høyttaler. Vi har med andre ord noe for enhver smak!


En av våre bestselgere er LED Flammelampen med innebygget høyttaler. Denne typen lamper finnes i mange ulike størrelser og versjoner.

Nyt kosen med bålpanne

15. september ble bålforbudet opphevet – til glede for både små og store! I tillegg til at bålet fungerer som en god varmekilde er det noe ekstra hyggelig ved å tilberede dagens middag på bålet. Hva med å lage pinnebrød, hot-dogs eller varme opp suppen på bålet? Den obligatoriske kaffen smaker ofte bedre etter tilberedning i bålkjelen også. Vi gleder oss ihvertfall stort til å pakke oss inn i gode gensere, pledd og nyte gode samtaler rundt bålet.

Deilig og lunt skinn

Gjør favorittstolen din ekstra myk og lunt med flotte skinn. Passer utmerket å ha på campingstolen utendørs eller i godkroken inne i bobilen. Det geniale båndet på baksiden av skinnet gjør at det holder seg på plass i stolen.

Varmelamper for kjølige kvelder

Forleng kveldene med en deilig terassevarmer, hengende varmelampe eller gassovn.
Ser du noe som frister? Besøk vår butikk på Kokstad for en hyggelig prat. Vi har endel varer lagerført, og har kort leveringstid om du ønsker å bestille noe hos våre leverandører.

Vurderer du å kjøpe deg bobil eller campingvogn? Kom innom oss for en uforpliktende samtale.
–> Se våre bobiler HER
–> Se våre campingvogner HER