fbpx

Er du klar for å oppdage Norges perler med bobil eller campingvogn?

Vi kan med sikkerhet si at bobil og campingvogn vil være den ultimate ferieformen, også i 2022. Med din egen “hytte på hjul” kan du enkelt tilpasse deg den aktuelle situasjonen, samtidig som du reiser både trygt og komfortabelt.

Vi går mot lysere tider og mange er allerede i gang med planlegging av årets ferie. Er drømmen å kjøpe en ny bobil eller campingvogn bør du vurdere å handle snart.

Sikre deg bobil nå!

Økt bobil-etterspørsel i Europa og forsinkelser grunnet pandemien har ført til at stadig flere leverandører melder om sluttsolgte 2022 modeller. Vil du sikre deg bobil til ferien bør du slå til nå!

Ta gjerne en tur innom oss for å se vårt store utvalg, eller for se på mulighetene for bestilling av ny bobil. Kanskje er ikke bobilferien i Loen eller Lofoten så langt unna!

Se våre lagerførte bobiler her
Se våre lagerførte campingvogner her

sun living

 

Vi hjelper deg!

I samarbeid med Santander Consumer Bank tilbyr vi svært gode og fleksible finansieringsløsninger. Kjøpet kan finansieres fra kr 0,- i egenkapital og med inntil 15 års løpetid.

Vi kan også ta innbytte i både bil, båt, campingvogn og bobil. Våre faglærte takstmenn gir deg gjerne verdivurdering på din enhet.

Du er hjertelig velkommen til oss for en uforpliktende prat!