fbpx

Skal du selge bobil eller campingvogn?

Det å selge en bobil eller campingvogn kan være en utfordrende og tidskrevende prosess. Dersom du vurderer å selge kan det være smart å la en profesjonell aktør ta seg av hele salgsprosessen for deg. 

Vi er stadig på jakt etter brukte enheter til vårt lager, og har svært god erfaring med å selge bobiler og campingvogner for kunder. Vi kan enten kjøpe den direkte av deg, eller gjennom formidlingssalg. Men hva betyr egentlig dette? 

Formidlingssalg:
Ved et formidlingssalg tar vi oss av hele prosessen med både fotografering, annonsering, henvendelser fra kunder og oppgjør. Aktiv Caravan fungerer da som et bindeledd mellom selger og potensielle kjøpere, slik at det blir enkelt og sømløst for deg. Når bilen er solgt og omregistrert får du oppgjøret på konto. 

Direkte salg:
I mange tilfeller kan vi også kjøpe enheten direkte av deg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud/verdivurdering.  

 

 

 

Hvorfor selge gjennom oss? 

Enkelt og tidsbesparende

Salg av dyre enheter som bobiler og campingvogner kan være en svært tidkrevende prosess. Senk skuldrene og la oss ta jobben.  

Vi når et bredere publikum

Mange foretrekker å kjøpe bruktbil fra forhandler. Dette gir trygghet, garantier, mulighet for innbytte og gode finansieringsløsninger. Vi kan dermed selgere raskere og til en bedre pris. 

Kunnskapen som skal til

Vi besitter en unik kompetanse med fagfolk på alt fra salg til bodel og mekanisk. Denne bredden er sjelden i bobilbransjen, og er en stor fordel for deg som kunde. 

Trygghet

Så snart enheten er solgt og omregistrert kan du være sikker på at du har pengene på konto.