fbpx

Ny avdeling på Haugalandet!

By mars 26, 2021april 6th, 2021Nyheter
Det er med stor glede at vi endelig kan røpe prosjektet vi har jobbet med lenge; vår nye avdeling på Haugalandet! Torsdag 15.april er den offisielle åpningsdatoen, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til åpningshelg. 


Foto: Vestavind 

Vår nye avdeling finner du på Hanaleite Industripark i Sveio, der vi har en fantastisk oppstillingsplass som vender ut mot trafikkerte E-39. Her finner du et utvalg av både nye og brukte campingvogner og bobiler. Vi er forhandler for Frankia, Kabe, Solifer og Mega Mobil,  i tillegg til at vi tar innbytte og kommisjonssalg på de fleste andre caravan-merker.

I tillegg til salgsavdeling har vi en stor og flott utstyrsbutikk på over 200 kvadrat, som vi gleder oss til å vise til våre kunder! Her finner du alt du trenger av utstyr til campinglivet!

Med oss på laget har vi fått daglig leder Øystein Tveit, en lokal og hyggelig kar som virkelig har hands-on kjennskap til bobil. Gjennom flere år som bobileier har han opparbeidet seg stor kunnskap på sine reiser rundt i Europa. Vi er veldig glad for å få Øystein med oss på denne satsingen!

bobilbutikk
Foto: Vestavind 

Åpningshelg

Vi ønsker dere velkommen til åpningshelg 15-18 april. Vi byr på enkel servering og har i tillegg –20% på ALLE varer i vår utstyrsbutikk!

Vi tar alle forhåndsregler angående covid-19, og har fokus på hyppig desinfisering og rikelig avstand slik at vi kan gjennomføre åpningen i trygge rammer.
Vi følger nøye med, og vurderer fortløpende om vi må gjøre endringer basert på smittesituasjonen.

Åpningstider åpningshelg:
Tors-fre: 08-19 | Lør-søn: 11-16.

Vi gleder oss til oppstart og ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Les mer om vår nye avdeling her! 

Leave a Reply