fbpx

Det er med stor glede at vi endelig kan røpe prosjektet vi har jobbet med lenge; vår nye avdeling på Haugalandet! Torsdag 15.april er den offisielle åpningsdatoen, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til åpningshelg. 


Foto: Vestavind 

Vår nye avdeling finner du på Hanaleite Industripark i Sveio, der vi har en fantastisk oppstillingsplass som vender ut mot trafikkerte E-39. Her finner du et utvalg av både nye og brukte campingvogner og bobiler. Vi er forhandler for Frankia, Kabe, Solifer og Mega Mobil,  i tillegg til at vi tar innbytte og tilbyr formidlingssalg på de fleste andre caravan-merker.

I tillegg til salgsavdeling har vi en stor og flott utstyrsbutikk på over 200 kvadrat, som vi gleder oss til å vise til våre kunder! Her finner du alt du trenger av utstyr til campinglivet!

Med oss på laget har vi fått daglig leder Øystein Tveit, en lokal og hyggelig kar som virkelig har hands-on kjennskap til bobil. Gjennom flere år som bobileier har han opparbeidet seg stor kunnskap på sine reiser rundt i Europa. Vi er veldig glad for å få Øystein med oss på denne satsingen!

bobilbutikk
Foto: Vestavind 

Hjertelig velkommen til oss!