fbpx

Julen nærmer seg med stormskritt, og gaveinnkjøpene står for tur. I den anledning ønsker vi å hjelpe deg på vei med noen julegavetips fra vår utstyrsbutikk. 

Dometic GasChecker 
Hvor ofte har det ikke blitt usikkerhet eller diskusjon om hvor mye gass man har igjen på flasken? Unngå stressmomentet med Dometic GasChecker GC 100, som raskt og enkelt gir deg oversikt over hvor mye gass du har igjen på flasken. 

Markisetepper
Et markiseteppe er både pent og praktisk å ha utenfor campingvognen eller bobilen. Teppet er slitesterkt og absorberer ikke vann. Enkelt å rengjøre. Finnes i ulike størrelser. 

Omnia ovn
Dette er en av våre absolutte kundefavoritter. Med omnia kan du på en enkel, rimelig og plassbesparende måte bake alt, slik du pleier i en vanlig ovn. Enten som et alternativ til ovn, eller som et supplement. Perfekt for båten, bobilen, campingvognen eller teltet. 

«Her har jeg tilberedt det meste: marmorkake, brød, gryteretter og quiche – i grunnen alt du kan gjøre i en tradisjonell ovn.» Anders Billing (kjent svensk kokebokforfatter) 

Førerhusmatte Fiat Ducato 
Den spesialtilpassede matten for Fiat Ducato er en enkel og praktisk fornyelse av førerhuset i din bobil. Slitesterkt og klassisk sort design. 

Skål til campinghunden
Har du eller noen du kjenner hunden med seg på campingtur? Da er disse skålene perfekt. Todelt skål med rustfri innerskål, og slitesterk melamin. Finnes i to ulike størrelser. 
brunner hundeskål

Fine glass i melamin 
Rødvin, hvitvin, øl eller champagne? Vi har gavene uansett hva man foretrekker. Flotte og slitesterke glass som er perfekt på camping, terrassen eller i båten.
Berger champagneglass

Sanitærvæske eller egnet toalettpapir 
Det å kjøpe julegaver til noen som har alt er enkelte ganger håpløst. Hva med å kjøpe noe man faktisk trenger? Aqua Kem er porsjonsposene med sanitærmiddel som de fleste sverger til. Toalettpapiret fra Thetford er også en bestselger, som løser seg opp i avfallstanken på en unik måte.
Thetford Aqua Soft toalettpapir

Vi kan også nevne produkter som champagnekjøler, antisklimatte, campingmøbler, globex og mye mer. Vi har selvfølgelig flotte gavekort også.

Velkommen til en hyggelig julehandel!