fbpx

I nesten to år har Martin (23) lekt med tanken om å bo i en bobil. Høsten 2020 ble leiligheten hans lagt ut for salg og letingen etter den perfekte bobilen var i gang.

Siden Martin var rundt 8 år har han tilbragt ferien i familiens campingvogn, og er derfor godt vant med campinglivet. Han forteller at han setter pris på å kunne flytte seg rundt etter eget ønske, og at han aldri har likt tanken på å være låst til et sted.

Valget falt på Mega Mobil

For bare noen få dager siden hentet Martin ut sin splitter nye Mega Mobil Sport 640, 2021 modell hos oss på Kokstad. Det var aldri noe tvil om at det var bybobil som var det rette for han, og sier selv at størrelsen er perfekt – den er ikke for liten eller for stor.

Når man skal bo i en bobil kreves det ofte det lille ekstra, og det var derfor ikke helt uten grunn at valget falt på Mega Mobil. «Bakgrunnen for at jeg valgte Mega Mobil var isoleringen, den praktiske planløsningen og ikke minst med tanken på den elektriske hevesengen bak. Her får jeg muligheten til å lagre alt av sportsutstyr, som blant annet terrengsykkelen min, sier Martin.»  


Sporty livsstil

Martin har en aktiv livsstil og driver med flere aktiviteter gjennom hele året. Både terrengsykling og ski er høyt oppe på prioriteringslisten. Nå i vinter er det både langrenn, topptur og slalåm som opptar tiden hans.

Noe av det mest fantastiske med bobil-livet er at man har friheten til å ta spontane turer og reise akkurat dit man vil. Kombinasjonen av hans aktive livsstil og frihetsfølelsen var nok mye av grunnen til at han valgte å kjøpe seg sin egen bobil i en alder av kun 23år.

Dagens bobiler blir stadig bedre konstruert, og er derfor et glimrende alternativ til leiligheten han tidligere bodde i. «Nå har jeg alle muligheter for å komme meg enkelt rundt omkring, og finner alltid spennende plasser å plassere bobilen min, sier Martin.»


(Illustrasjonsfoto fra en tilsvarende modell.)

Positive tilbakemeldinger

De fleste av Martins venner og familie har vært positiv til kjøpet, og syntes dette høres veldig spennende ut. Videre legger han til at det alltid vil være noen som er litt skeptiske til lagringsplassen, men er selv overbevist om at dette kommer til å gå veldig fint!

Vi gratulerer så mye til Martin med en superflott bobil.
Vi syntes det er utrolig gøy at du har fulgt eventyrlysten din og håper at du vil stortrives med bobiltilværelsen!