fbpx

Vi opplever en økende interesse for bybobiler, og får stadig spørsmålet «hva er fordelene med bybobil»

Først og fremst vil vi trekke frem den gunstige størrelsen. Bybobilene er svært enkel å manøvrere, og er derfor perfekt for deg som foretrekker fricamping utenfor allfarvei, eller sightseeing i smale bygater. Størrelsen gjør også at man fint kan bruke bobilen i hverdagen, for her snakker vi personbil komfort! Du kan enkelt dra inn til byen og parkere på de fleste vanlige parkeringsplassene.

Det er også flere økonomiske fordeler med bybobilene. Biler under 6 meter regnes som personbiler, og gir deg en hyggeligere ferjepris. Flere opplever også lavere drivstoffutgifter og bomavgifter. 

Bybobilen er med andre ord perfekt for deg som er glad i å være ute og komme tett på naturen. Med utstlått markise og sidevegger har du plutselig en ekstra stor stue du kan benytte deg av uansett vær – hvor du kan nyte utsikten til fjelltoppene, stranden eller bylivet. 

mega mobil

Våre bybobiler

Aktiv Caravan tilbyr et bredt utvalg av ulike bybobiler, slik at du skal finne den som passer perfekt for deg og ditt bruk. Først og fremst vil vi nevne det Slovenske merket Mega Mobil, som har hele sin produksjonslinje basert på bybobiler. I tillegg har vi Adria Twin, Sun Living V-serien og Affinity camper van (Kabe.) 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om de ulike bybobilene. Vi viser deg gjerne vårt store utvalg!

mega mobil bybobiler
sun living