fbpx

Bobilens vekt er et omdiskutert tema som de fleste er godt kjent med. Blir det oppgitt feil vekt kan dette gi store ubehag for både kjøper og selger. 

Til glede for både kunder og ansatte har vi gått til innkjøp av en vekt fra selskapet ScaleIt! Dette betyr at absolutt alle bobiler og campingvogner som leveres fra oss kommer med et eget vekt-sertifikat, som i salgssituasjonen blir signert av både kjøper og selger. For deg som kunde betyr dette trygghet. 

Vær obs på vekten!

Med nytt ekstrautstyr, campingmøbler og hele familien lastet i bobilen er det lett for at vekten overstiger det som er lovlig. En overlastet bobil/campingvogn kan gi deg store problemer og kan påvirke bilens kjøreegenskaper og i verste fall sikkerheten.

Blir du stoppet i kontroll og bobilen veier for mye, får du heller ikke lov til å kjøre videre før du har gjort totalvekten lovlig. Dersom du veier bobilen før du drar unngår du å måtte sette fra deg både ektefellen og bagasjen langs veien. 

Vi hjelper deg! 

Skal du ut på tur med bobilen eller campingvognen din, og er usikker på hva den veier? Da anbefaler vi deg å komme innom oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne. For kr 500,- kan du være trygg på at du kjører driftssikkert.

Vi veier selvsagt alle biler/vogner, selv om de ikke er kjøpt hos oss.
Ring oss gjerne for å avtale tid, så er vi sikker på at vi har kapasitet til å hjelpe deg.