fbpx

Har du også innstilt deg på norgesferie i 2021? Og drømmer om en ferie på fire hjul? Da har vi et tips til deg: Ikke vent for lenge med å kjøpe. Markedet bærer preg av økt etterspørsel og allerede sluttsolgte modeller!

Pandemien har endret våre ferievaner

Hele 48% av norges befolkning sier at de har endret sine ferieplaner på grunn av koronaviruset. Det kommer frem i en fersk landsrepresentativ undersøkelse gjennomført av Infact på oppdrag for NAF. I tillegg sier hele syv av ti at de foretrekker å reise med bil, mc eller bobil når de ferierer i Norge. Tallene bekrefter våre antakelser – vi må trolig forberede oss på nok en travel sesong!

En bekymringsløs ferie 

Svært mange har innsett at bobil og campingvogn er blant de absolutt tryggeste måtene å feriere på. En reise der du har «hytten» med deg på tur gir deg den friheten du trenger for en bekymringsløs ferie. Unngå flyplasser og store folkemengder – reis dit du vil og ta dine egne beslutninger om du ønsker å omgås mennesker eller ikke.

Stor etterspørsel 

I Norge ble det registrert hele 700 nye bobiler og 515 nye vogner i juni 2020. Det er historisk høye tall og gir en økning på 35 prosent fra samme måned i fjor (bobil), og drøyt 15 prosent opp for campingvogn. Går vi en slik sesong i møte igjen kan man risikere at flere leverandører vil ha utfordringer med å levere nok bobiler.

Dersom du vurderer å kjøpe deg ny bobil eller campingvogn bør du vurdere å handle snart. Vi ser allerede at flere leverandører sliter med å levere nok i forhold til den økte etterspørselen fra markedet. Vi har nylig fått bekreftet at flere 2021 modeller allerede er sluttsolgte. 

Finn din perfekte reisepartner 

Hvilken bobil eller campingvogn som er den rette for deg avhenger av mange faktorer. Personlige preferanser, økonomi og din livssituasjon er bare noen av faktorene å ta hensyn til ved valg av caravan. Bestiller du nå har du muligheten til å spesifisere og velge både utstyr, farger og alt du måtte ønske for å designe din drømmebil.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å se på alternativene for 2021 sesongen, og for å finne din perfekte reisepartner!
Kom innom oss, eller ring vår dyktige selger Jarle for en uforpliktende prat på tlf: 406 44 810