fbpx
adria campingvogn

Nok en gang kan Adria godskrive seg tittelen «Norges mest kjøpte campingvogn». Vi er stolt forhandler av merket og forstår godt hvorfor stadig flere kunder velger Adria. 

På de 6 ulike modellene Adria tilbyr er hver eneste detalj nøye planlagt, og hver centimeter er utnyttet til det fulle. Det har tatt flere tiår med både kunnskap og erfaring, men nå har Adria funnet den beste vitenskapen for deres planløsninger og konstruksjoner.  

Noen grunner for å velge Adria:

Stilrent og eksklusivt design 

Adria gjenkjennes raskt med sitt eksklusive design. Her får du dynamiske frontprofiler, stilige hekker og signaturtrekk som store panoramavinduer på flere av modellene.

adria campingvogn

Solid karosseri og konstruksjon

Adria har et rykte på seg for å være robust bygget. Comprex-karosserikonstruksjon kombinerer det kraftige treverket med holdbarheten til polyuretan og polyesterens egenskaper til å avverge fuktighet.

adria konstruksjon

Campingvogn for helårsbruk 

Med de beste isolasjonsmaterialene, gjennomtenkt varmeanlegg og Adrias Air Flow System er du sikret god luftsirkulasjon, luftgjennomstrømning, kjøling og oppvarming.

adria vinter

Avansert teknologi 

Avansert teknologi brukes i produksjonen, så vel som i daglig bruk for deg som eier. Med Adrias app kan du styre både oppvarming, kjøling og andre verktøy. (På utvalgte modeller) 

adria teknologi

Vi har leveringsklare Adria 

Vår avdeling på Kokstad har nå et stort utvalg av leveringsklare campingvogner fra Adria. Ta kontakt med oss for mer informasjon.