Om Aktiv Caravan

Aktiv Caravan åpnet 2. mars 2018 og holder til i 1200 m² nye lokaler på Kokstad i Bergen. Vi har et godt utvalg av nye og brukte biler fra flere anerkjente merker.

Aktiv Caravan er stolt av å være den eneste bobilforhandleren i landet som samtidig er autorisert Fiat Professional og Iveco forhandler og verksted. Ved å nå samle både bobilbutikk og autorisert verksted på et sted, ønsker vi å bidra til å forenkle din hverdag som bobileier.

Vi vet at det å kjøpe bobil er en stor investering og ønsker at du som kunde skal ha maksimal trygghet rundt ditt kjøp. Vi er derfor også stolte av å kunne gi deg 5 års fabrikkgaranti på alle Fiat Professional og Iveco chassis. Fabrikkgarantien gjelder i hele Europa og må ikke forveksles med 2 års garanti og 3 års forsikring som mange forhandlere opererer med.

Dyktige og oppdaterte fagfolk

Vi har dyktige og oppdaterte fagfolk i alle ledd, slik at du som kunde skal være helt trygg på at du får den hjelpen og servicen du trenger også etter kjøpet. Som merkevareforhandler og autorisert verksted har vi førstehåndskjennskap til alt vedrørende din bobil.

GARANTI – SERVICE – REPARASJONER – AKSJONER (tilbakekallinger fra fabrikk)
SERVICE OG REPARASJONER AV BODEL – FUKTTEST – GASSTEST
Vårt verksted har et meget godt rykte i bobilmiljøet som et serviceinnstilt verksted med dyktige fagfolk, og vi håndterer allerede 60-70% av ettermarkedet på bobiler på Vestlandet.

KJØP TRYGT FRA EN MERKEVAREFORHANDLER!

I tillegg til å være merkeforhandler for FIAT PROFESSIONAL og IVECO er vi også autorisert forhandler for :  FRANKIA – ADRIA – KABE – SUN LIVING – WINGAMM – MEGAMOBIL.

Vi har til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte leveringsklare biler.
I samarbeid med Santander Consumer Bank, Brage Finans og Gjensidige kan vi tilby vi svært gode og fleksible finansieringsløsninger. Du får svar med en gang og kjøpet kan finansieres fra kr 0,- i egenkapital og med inntil 15 års løpetid. Vi tilbyr også gunstig forsikring fra Enter forsikring, som har svært gode vilkår. Enter forsikring har motor- og drivlinjedekning på inntil 8 år gamle biler.

Vi tar gjerne innbytte i både båt, bil, campingvogn og bobil.
Våre faglærte takstmenn kan gi deg en god verdivurdering på din innbyttebil.

Velkommen som kunde hos oss, vi vil gjøre vårt ytterste for at du blir fornøyd med din nye bobil.
KJØP TRYGT FRA EN MERKEVAREFORHANDLER!

Følg oss gjerne på Facebook @aktivcaravan og Instagram @aktivcaravanas for oppdaterte nyheter og tilbud.

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss? Nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for deg. Vi er opptatt av å være til stede for deg, enten du er ny kunde, eksisterende kunde, eller bare er nysgjerrig på noen av våre biler. Ta gjerne kontakt med oss på epost eller telefon, så skal vi hjelpe deg etter beste evne.

Ring oss på 40 00 35 70

Mail: post@aktivcaravan.no

Aivon Baretto

Daglig Leder
911 08 569
Aivon@aktivcaravan.no

Elna Helen Wigum

Salgssjef
412 23 389
Elna@aktivcaravan.no

Jarle Tveiten

Selger
406 44 810
Jarle@aktivcaravan.no

Maria Nesse

Butikk / Import
412 55 322
Maria@aktivcaravan.no

Kine Skage

Markedsansvarlig
416 74 164
Kine@aktivcaravan.no

Arvid Taule

Verksmester
413 14 330
Verksted@aktivcaravan.no
Verkstedet er tilgjengelig på telefon
mand-fred mellom 10.00-15.30.

Send oss en melding: