Om Aktiv Caravan

Aktiv Caravan åpnet 2. mars 2018 og holder til i 1200 m² nye lokaler på Kokstad i Bergen. Hos oss får du et godt utvalg av nye og brukte bobiler og campingvogner fra anerkjente merker. Vi er den eneste bobilforhandler i landet som kan tilby både bobilbutikk og autorisert Fiat Professional og Iveco verksted på samme sted.

Vi er stolt av å være autorisert caravanforhandler for hele 5 ulike merker: Frankia, Adria, Kabe, Sun Living og Mega Mobil. Dette gjør at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et bredt spekter av ulike typer campingvogner og bobiler.

I tillegg til salgsavdeling har vi også en flott utstyrsbutikk som tilbyr alt du trenger for nye eventyr på hjul. Her får du alt fra campingmøbler, servise, vaskeprodukter, gass og led-lamper. Vi leverer varer fra KAMA fritid, Caravan Supply og Max Fritid. Sjekk gjerne ut vår nettbutikk for å se noe av vårt utvalg!

Kjøp trygt fra en merkeforhandler!

Vi vet at det å kjøpe bobil er en stor investering og ønsker at du som kunde skal ha maksimal trygghet rundt ditt kjøp. Vi er derfor stolt av å kunne gi deg 5 års fabrikkgaranti på alle Fiat Professional og Iveco chassis. Fabrikkgarantien gjelder i hele Europa og må ikke forveksles med 2 års garanti og 3 års forsikring som mange forhandlere opererer med.

bilsalg + aktiv caravan

Eksperter i alle ledd!

Vegg i vegg med vår eksisterende virksomhet driver vi også Bilsalg Kokstad som er autorisert merkeforhandler for Fiat Professional og Iveco. Dette gir oss mulighet til å ha spesialister i alle ledd, slik at du får den tryggheten du trenger både før og etter bobilkjøpet.

Bilsalg Kokstad tar service, vedlikehold, EU-kontroll og reparasjoner på de fleste bilmerker innenfor segmentet varebiler, tunge kjøretøy og bobiler. Dersom du trenger mekanisk hjelp vedrørende bobilens chassis og drivverk kontakt Bilsalg Kokstad på telefon: 55 52 60 70 eller les mer på www.bilsalg.as

Trenger du verkstedshjelp relatert til bilens boenhet kontakter du oss direkte i Aktiv Caravan. Vår dyktige verksmester hjelper deg gjerne med blant annet fukttester, reparasjoner, utstyrsmontering, gasstester og deler i vårt eget verksted.

bobil utleie

Vi hjelper deg!

I samarbeid med Santander Consumer Bank tilbyr vi svært gode og fleksible finansieringsløsninger. Kjøpet kan finansieres fra kr 0,- i egenkapital og med inntil 15 års løpetid.

Vi kan ta innbytte i både bil, båt, campingvogn og bobil. Våre faglærte takstmenn gir deg gjerne verdivurdering på din enhet. Dersom du ønsker at vi skal selge din bobil eller campingvogn kan vi gjerne bistå med dette også. Kontakt oss mer for informasjon om kommisjonssalg.

Vi tilbyr i tillegg utleie av bobiler. Dette kan være en super løsning for deg som er nysgjerrig på bobil, men som ikke er helt klar for å kjøpe enda.

Uansett hva du ønsker, er du hjertelig velkommen hos oss! Vi tar gjerne en uforpliktende samtale over en kaffekopp!

Følg oss gjerne på Facebook @aktivcaravan og Instagram @aktivcaravanas for oppdaterte nyheter og tilbud.

bobil utleie
logo mink campers