Bobilverksted Bergen

Aktiv Caravan er stolt av å være den eneste bobilforhandleren i landet som samtidig også er autorisert Fiat Professional og Iveco forhandler/verksted. Ved å tilby både bobilbutikk og autorisert verksted på samme plass gjør vi din hverdag som bobileiere enklere. 

Bodel
Hos Aktiv Caravan har vi et stort og flott verksted der vi tar alle jobber som er relatert til bobilen og campingvognens boenhet. Vår dyktige verksmester hjelper deg gjerne med blant annet fukttester, reparasjoner, utstyrsmontering, gasstester og deler. 

Chassis, motor og drivverk
Vegg i vegg med Aktiv Caravan driver vi også Bilsalg Kokstad som er et autorisert Fiat Professional og Iveco verksted med over 20 års erfaring på bobiler og nyttekjøretøy. Dette gir oss mulighet til å ha spesialister i alle ledd, slik at du får den tryggheten du trenger både før og etter bobilkjøpet.

Bilsalg Kokstad tar service, vedlikehold, EU-kontroll og reparasjoner på de fleste bilmerker innenfor segmentet varebiler, tunge kjøretøy og bobiler. Vi har et meget godt rykte i bobilmiljøet håndterer hele 60-70% av ettermarkedet på bobiler på Vestlandet. Se mer på www.bilsalg.as

Praktisk info 
Både Aktiv Caravan og Bilsalg Kokstad tilbyr nøkkeldropp, slik at du enkelt og trygt kan sette fra deg bilen utenom våre åpningstider. Vi tilbyr også deilig kaffe og en god sofa, slik at du kan vente i fred og ro mens din bil er på verksted.

Kontakt oss for timebestilling til din bobil idag!

 

 

VERKSTED KOKSTAD

Telefon: 40 00 35 70

Verkstedet er tilgjengelig på tlf
mandag-fredag mellom 10.00-15.30.

Epost: Verksted@aktivcaravan.no
Adr: Kokstadflaten 32, 5257 Kokstad