Zapper Klikk til myggstikk

kr94.00 inkl. mva.

Tomt på lager

Førstehjelp for myggstikk!

Den beste måten å raskt lindre kløende myggstikk - stopp kløe og hevelse! Kløing som følger myggstikk føles er ofte verre enn selve bittet, og kan noen ganger forårsake infeksjon i såret. Løsningen: ZapperKlikk!

ZapperKlikk fungerer ut fra Piezo-prinsippet. Ved å trykke på den grønne knappen produseres en ufarlig impuls som ligner på en elektrostatisk ladning. Dette reduserer frigjøringen av histaminer, og de irriterende stoffene fra stikket mister effekten. Kløingen stopper etter bare noen få minutter sammen med en reduksjon i hevelse.

Detaljer:
- ingen batterier kreves
- ingen kjemiske tilsetningsstoffer
- ingen limstoffer

ZapperKlikk anbefales for mygg- og hesteflybitt, manetstikk og brennenesle. ZapperKlikk fungerer best når den brukes så tidlig som mulig på ferske biter. Bare trykk på ZapperKlikk med den nederste enden plassert mot bittet og ... klikk, klikk, klikk! Klikk på den grønne knappen ca. 5 - 10 ganger etter hverandre. ZapperKlikk kan brukes så ofte som nødvendig. Hvis lysten til å klø tilbake: Bare klikk, ikke klø! Ha alltid ZapperKlikk med deg; den fungerer for opptil hele 1000 myggstikk! Den er både liten og praktisk, og passer på nøkkelringer så vel som i hver veske og sekk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg
Dimensjoner 22 × 12 × 4 cm