Globex 80 uten voks 1 liter

kr109.00 inkl. mva.

Vaskemiddel GLOBEX 80 1 liter

Tomt på lager

Globex 80 er et høykonsentrert og ekstra effektivt rengjøringsmiddel, spesielt tilpasset vask av campingvogn og bobil.

Globex 80 er et av de mest populære rengjøringsmiddel for campingvogn og bobil gjennom tidene. Et høyeffektivt rengjøringsmiddel som raskt og enkelt løser opp for eksempel fett, olje, sot, trafikkfilm, veisalt, insektsrester, alge og mose. Det tar også bort svarte render som kan oppstå på sidene av campingvognen eller bobilen og etterlater en helt ren flate. Det er skånsomt mot pakninger og lim som er rundt vinduer, dører og andre åpninger.

Anbefalt dosering for lett tilsmussede områder: 1 dl Globex 80 til 8 liter vann (1:80)
Anbefalt dosering ved kraftig tilsmussede områder: 1 dl Globex 80 til 1 liter vann (1:10)

Følg instruksjonene på flasken. Påfør det utblandede vaskemiddelet nedenfra og opp med sprayflaske. Om nødvendig kan du skrubbe med en myk børste eller med en svamp. La middelet virke noen minutter før du skyller med rikelige mengder vann. Vask et passelig stort område om gangen for å unngå at middelet tørker.

Vask ikke varme overflater eller i direkte sollys. Dersom du søler konsentrert vaskemiddel på lakkerte overflater må det skylles bort med en gang.

Vær forsiktig med å spyle direkte på vinduer, plastruter kan eldes forskjellig rundt campingvognen eller bobilen, avhengig av ytre påvirkninger av klima og sollys.

Oppbevares frostfritt.

Globex 80 har svak duft av citrus og inneholder ingredienser som er lett nedbrytbar.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.1 kg
Dimensjoner 11 × 11 × 29 cm