Tørrball Bolaseca Wanadry Top 450gr

kr105.00 inkl. mva.

Tomt på lager

Varenummer: 2000-60021 Kategorier: , , ,

Tørrballen Bolaseca Wanadry er en premium avfukter med sølvioner som aktivt eliminerer dårlig lukt, patentert av Bolaseca. Den er egnet for alle områder der overflødig luftfuktighet er en utfordring. Perfekt for bruk i campingvogn, bobil, båt, hytte, lager, loft, kjeller, bod, garasje, garderobe, bad, soverom, kontor og alle andre rom der fuktighet kan være et problem.

Brukes helt uten batterier eller strøm. Fjerner fuktighet og dårlig lukt uten å måtte tilseffe dufter. Wanadry er smart, rask og effektiv, og fungerer bare hvis det er overflødig fuktighet så du ikke kaster bort noe produkt.

Det er mange fordeler med å bruke Bolaseca Wanadry! Du får bedre luftkvalitet, og den forhindrer mugg, midd, sopp, dårlig lukt og korrosjon. Du kan redusere helseproblemer og allergier forårsaket av høy fuktighet. Forhindrer overflødig fuktighet og dårlig lukt i opptil tre måneder.

Mange avfuktere er engangsprodukter, mens Bolaseca Wanadry er miljøvennlig siden den er gjenbrukbar. Det eneste du må kjøpe er refill. En tablett á 450gr forhindrer overflødig fuktighet i opptil tre måneder i et rom på 20m2. Wanadry Top har plass til 1x450gr som følger med.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.560 kg
Dimensjoner 18 × 17 × 10 cm