Turtle Wax Mikrofiberklut 4pk

kr101.00 inkl. mva.

– Fire spesielt utvalgte mikrofiberkluter.

– Tilpasset sitt eget bruksområde.

– Vinduer og speil, lakk, interiør og felg.

Tomt på lager

Turtle Microfiberklut 4 pk har fire spesielt utvalgte mikrofiberkluter som hver og en er tilpasset sitt eget bruksområde i fargene grønn, rosa, gul og blå. Størrelse: 40 x 30 cm.

Vinduer og speil (grønn):
Microfibrene er tilpasset effektiv rengjøring av vinduer og speil uten å etterlate stiper eller lo. Kan benyttes tørr eller lett fuktet. Hvis nødvendig, kompletter med rengjøringsmiddel for maksimalt resultat.

Lakk (rosa):
Ved avpolering av voks benyttes mikrofiberkluten i tørr tilstand. Voks legges på med for eksempel påføringssvamp, la tørke og polér av med mikrofiberkluten. Mikrofibrene binder voksrester til kluten og etterlater en skinnende blank lakkflate. Brett kluten ofte og rist ut tørre voksrester.

Interiør (gul):
Mikrofiberkluten benyttes tørr eller lett fuktet. Hvis behov, kompletter med et egnet rengjøringsmiddel for maksimalt resultat. Mikrofibrene binder støv og smuss til kluten.

Felger og vanskelig smuss (blå):
Kluten har mikrofibre som er spesielt tilpasset for effektiv rengjøring av vanskelig og hardtsittende smuss. Spray på felgrens og spyl av. Tørk av resterende smuss med fuktig mikrofiberklut. Brett kluten jevnlig slik at du hele tiden har en ren flate. Skyll kluten ofte.

Vedlikehold:
Alle mikrofiberklutene kan vaskes på 90ºC. Unngå bruk av tøymykner og tørketrommel.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.17 kg
Dimensjoner 22 × 20 × 5 cm