KABE

En KABE-campingvogn er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil ha det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan føle deg trygg på å ha en fleksibel og komfortabel innkvartering av høyeste kvalitet, tilpasset de tøffe kravene som både du og det skandinaviske klimaet setter.

KABE har utviklet og produsert campingvogner og bobiler i over 60 år. KABE vet hva som trengs for å skape et opphold utenom det vanlige året rundt. Derfor jobbes det kontinuerlig med å forbedre!

Det faktum at hver KABE-campingvogn er svensk-laget, betyr full kontroll hele veien. Alltid med design og kvalitet i fokus. Ingen kompromisser.

VÅRE KABE CAMPINGVOGNER:

CLASSIC

INNSTEGSMODELL MED ALLE KABE:S KVALITETER.
En modellserie med litt kortere utstyrsliste og litt mindre valg, men med KABE’s høye kvalitet helt igjennom. Det firer vi ikke på.

EDELSTEN

BEKVEMT UTEN KRUSEDULLER.
Vår storselgende serie for deg med høye krav til grunnutrustning og komfort. Rommelig eller kompakt campingvogn? Fleksibel innredning eller ekstra lett konstruksjon? Uansett akkurat din families behov og smak finns det en Edelsten som kan tilpasses til dere.

ROYAL

IKKE NOE ANNET ENN TOPPKLASSE.
Hos Royal er luksusutrustningen standard. En campingvogn for deg som vil ligge i teknikkens absolutte forkant og ikke nøyer deg med annet enn det aller beste. Her finns alt utstyr som Edelstenserien har, pluss mye mer. Blant annet er KABE SMART-D el-system nå standard i alle Royalvogner.

HACIENDA

EKSTRA STORT, RIKTIG KOMFORTABELT.
I KABE Hacienda har vi kombinert høyt utstyrsnivå med riktig store arealer. Et lettflyttet og bekvemt bosted for deg som ikke vil fire på kvaliteten. Samme utstyr som hos Royal-serien.

IMPERIAL

NÅR BARE DET ABSOLUTT BESTE ER GODT NOK

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i campingvognenes absolutte premium-segment. Dens eksklusivitet merkes allerede i eksteriøret som er glatt og høyblankt med tredimensjonal dekor. Innvendig er standarden på luksusnivå.

FORDELER MED KABE CAMPINGVOGNER:

 • D-S-K
  Design, sikkerhet og kvalitet – det er det KABE står for
 • Erfaring
  KABE har produsert kjøretøy i 60 år.
 • Meget holdbar
  Du kan kjenne deg trygg i at verdien på din KABE kommer til å holde seg bra også i framtiden.
 • Utbredt servicenett
  KABE har også over hundre autoriserte servicesteder over hele det nordlige Europa.
 • Mye for pengene!
  Med alt standardutstyr som er inkludert i prisen, får du mye mer for pengene!

Jeg vil vite mer om KABE campingvogner!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: