fbpx

Campingvogn-uke! 21.-26.september

By september 16, 2020oktober 27th, 2020Kampanjer

Velkommen til campingvogn-uke hos Aktiv Caravan! 
Går du med en drøm om å kjøpe campingvogn? Da bør du komme innom oss denne uken! 


Dato:  21. – 26. september 2020 | Uke 39
Åpningstider: Man, tir, ons, fre: 08-17 | Tors: 08-19 | Lør: 10-14

Ikke vent med å kjøpe

Drømmer du om å kjøpe campingvogn, men vil vente til nærmere sommeren? Tenk om igjen. Ikke bare kan du ha mye glede av campingvognen allerede i vinter, men å kjøpe campingvogn nå er også svært økonomisk gunstig. Neste års campingvogner og bobiler vil få et betydelig pristillegg som blant annet skyldes at kronens verdi er svekket mot euroen.

Etter årets sesong er etterspørselen på campingvogn stor – og alt tyder på at det blir norgesferie også til neste år. Som campingvogneier trenger du aldri å lure på hva du skal ta deg til i helger og ferier. Unngå å svi av sparepengene på dyre hotellrom eller flyreiser – bo trygt og godt i ditt eget.

Gå vinteren i møte med ny campingvogn

Moderne campingvogner er godt isolert og har oppvarmingsmuligheter som gjør de super til helårsbruk. Opplev kosen med campinglivet på vinterstid du også. Hvitt vinterlandskap, preparerte lysløyper og lek i snøen. Frostede vinduer, lune strikkegensere og noe varmt i koppen.

Gode tilbud 

Denne uken har vi svært gode priser på et utvalg av våre lagerførte campingvogner. Hjelp oss å tømme lageret og gjør et kupp nå!

Vi hjelper deg gjerne med finansieringsløsninger.
* Månedsprisen er kalkulert basert på 35% egenkapital med nedbetaling over 15 år.

Finn din drøm

Finner du ikke drømmevognen hos oss hjelper vi deg gjerne med andre alternativer. Ved bestilling av ny campingvogn (2021 modell) allerede nå kan du spesifisere og velge ekstrautstyr akkurat slik du selv ønsker. Sammen kan vi finne den perfekte vognen for deg og ditt bruk.

Kom innom!

Går du med tanken om å kjøpe campingvogn er Aktiv Caravan rette plassen å besøke. Vi er stolt merkeforhandler av både Adria og KABE campingvogner og har til enhver tid et variert utvalg på lager. Kom innom oss for å finne din perfekte vogn – til ditt spesifikke behov. Vi hjelper deg veldig gjerne!

Denne uken serverer vi også deilig kake til kaffen. Håper vi sees!

Se vårt utvalg av campingvogner HER. 

Leave a Reply