affinity logo

Affinity bybobiler

Affinity er et helt nytt varemerke som gjorde sin inntreden i det europeiske bobilmarkedet i 2020. Bak satsingen står svenske KABE, som er deleier i Affinity. Bilen er utført i materialer av øverste kvalitet, samt førsteklasses design og funksjonalitet.

Affinity camper van

Luksuriøst og komfortabelt.

Affinity Camper Van er bygget på Fiat Ducato chassis og er designet for å gi maksimal innvendig plass. Bilen tilbyr et komfortabelt oppholdsrom for fire personer. Et L-formet kjøkken med stor benkeplate, koselige spisested og stilrent design, gjør Affinity til en meget komfortabel rekreasjonsbil.

Bilen har mange smarte løsninger som utnytter plassen til det fulle. Bakerst i bilen finner du den elektriske 130cm brede sengen. Denne kan skyves bakover slik at den blir til en sofa – og vil dermed frigjøre plass på kjøkkenet i tillegg. Alternativt kan sengen heves (elektrisk) slik at man får rikelige med oppbevaring i lasterommet. (f.eks 2 sykler).

Bordet i sittegruppen kan løftes opp og enkelt skyves ned i et hylster. Dette er også første del i prosedyren med å lage to ekstrasenger i etasje – som er gjort på sekunder.

Av annet kan vi nevne trådløs lading av mobilen, koppholdere, garderobe­skap, panoramavindu, nedfellbar vask på toalettet og lekker indirekte belysning.

FORDELER MED Affinity Bybobiler:

 • NYSKAPENDE OG MODERNE

  Affinity Van er en av markedets lekreste bybobiler med moderne løsninger som for eksempel trådløs telefonlader.

 • LIDENSKAP

  Affinitys lidenskap og sterke tro på at alt kan gjøres enda litt bedre har ført til at de kan levere en bil i øverste klasse.

 • SMART PLANLØSNING

  Ingenting er tilfeldig. Alle løsningene gjør hverdagen som bobileier enklere.

 • ERFARING

  Deleieren KABE har over 60 års erfaring og er etablert som en solid leverandør.

 • LIDENSKAP & ERFARING

  Adria har produsert fritidskjøretøy i over femti år.

Vil du vite mer om Affinity bobiler?

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no

eller fyll ut skjema: