Om Affinity

Affinity er et helt nytt varemerke som gjorde sin inntreden i det europeiske bobilmarkedet i 2020. Bak satsingen står svenske KABE, som er deleier i Affinity. Bilen er utført i materialer av øverste kvalitet, samt førsteklasses design og funksjonalitet.

Affinity camper van 

Luksuriøst og komfortabelt.

Affinity Camper Van er bygget på Fiat Ducato chassis og er designet for å gi maksimal innvendig plass. Bilen tilbyr et komfortabelt oppholdsrom for fire personer. Et L-formet kjøkken med stor benkeplate, koselige spisested og stilrent design, gjør Affinity til en meget komfortabel rekreasjonsbil.

Bilen har mange smarte løsninger som utnytter plassen til det fulle. Bakerst i bilen finner du den elektriske 130cm brede sengen. Denne kan skyves bakover slik at den blir til en sofa – og vil dermed frigjøre plass på kjøkkenet i tillegg. Alternativt kan sengen heves (elektrisk) slik at man får rikelige med oppbevaring i lasterommet. (f.eks 2 sykler).

Bordet i sittegruppen kan løftes opp og enkelt skyves ned i et hylster. Dette er også første del i prosedyren med å lage to ekstrasenger i etasje – som er gjort på sekunder.

Av annet kan vi nevne trådløs lading av mobilen, koppholdere, garderobe­skap, panoramavindu, nedfellbar vask på toalettet og lekker indirekte belysning.

FORDELER MED AFFINITY BYBOBILER:

 • NYSKAPENDE OG MODERNE
  Affinity Van er en av markedets lekreste bybobiler med moderne løsninger som for eksempel trådløs telefonlader.
 • LIDENSKAP 
  Affinitys lidenskap og sterke tro på at alt kan gjøres enda litt bedre har ført til at de kan levere en bil i øverste klasse.
 • SMART PLANLØSNING 
  Ingenting er tilfeldig. Alle løsningene gjør hverdagen som bobileier enklere.
 • ERFARING
  Deleieren KABE har over 60 års erfaring og er etablert som en solid leverandør.

Jeg vil vite mer om Affinity bybobiler!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: