KABE

En KABE-bobil er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil ha det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan føle deg trygg på å ha en fleksibel og komfortabel innkvartering av høyeste kvalitet, tilpasset de tøffe kravene som både du og det skandinaviske klimaet setter.

KABE har utviklet og produsert campingvogner og bobiler i over 60 år. KABE vet hva som trengs for å skape et opphold utenom det vanlige året rundt. Derfor jobbes det kontinuerlig med å forbedre!

Det faktum at hver KABE-bobil er svensk-laget, betyr full kontroll hele veien. Alltid med design og kvalitet i fokus. Ingen kompromisser.

VÅRE KABE BOBILER:

CLASSIC

KABE-KVALITET

En innstegsmodell med litt kortere utstyrsliste, men med KABE-kvalitet hele veien! Fås i hel- og halvintegrerte modeller, samt Crossover i lengde 740.

DELINTEGRERT

BOBIL I TOPPKLASSE

I KABEs semi-integrerte bobiler er det luksuriøse utstyret standard. Et perfekt valg for de som ønsker å være i absolutt forkant av teknologien, og ikke nøyer seg med noe annet enn det aller beste. Du velger selv om du vil ha med eller uten Crossover, dvs. ekstra sengeplass over dinetten. Komfortabel og fleksibel, som i alle KABEs bobiler.

CROSSOVER

NOE UTENOM DET VANLIGE

Et mobilt liv med høy trivselsfaktor krever mye av bobilen. I KABE Crossover har vi opprettet en fleksibel bobil uten kompromisser. På alle måter en delintigrert bil, men med “bumpen på taket” som et verdifullt tillegg. Den ekstra plassen over dinetten lar deg bringe flere mennesker med på eventyret!

HELINTEGRERT

ET MOBILT HJEM AV HØYESTE KLASSE

I KABEs helintegrerte bobiler har vi ikke tillatt noen kompromisser mellom bodel og bildel. Nærmere “hjemme” enn dette kan du knapt komme på veien. Bilen er fylt med smarte funksjoner som gjør livet på veien så enkelt som mulig. Kjøreegenskapene er selvsagt av første klasse, ikke minst takket være skreddersydd AL-KO rammekonstruksjon. Det er noen av mange grunner til at denne modellserien raskt har blitt en storselger blant KABEs modeller.

IMPERIAL

NÅR BARE DET ABSOLUTT BESTE ER GODT NOK

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i bobilenes absolutte premium-segment. Her heves standarden til luksusnivå. Separat innebygd ovn, stort og romslig bad med forbrennings toalett og selvforsynt elektrisitet for å nevne noe. Premium lydsystem og Wi-Fi, eksklusivt materialvalg, automatisk gulvvarme, ryggekamera, navigasjon, samt AL-KO-chassis som gir mer stabil kjøring er også noen av eksempler på hva som er inkludert. KABE Imperial er for deg som ikke nøyer seg med noe annet enn det absolutt beste.

FORDELER MED KABE BOBILER:

 • D-S-K
  Design, sikkerhet og kvalitet – det er det KABE står for
 • Erfaring
  KABE har produsert kjøretøy i 60 år.
 • Meget holdbar
  Du kan kjenne deg trygg i at verdien på din KABE kommer til å holde seg bra også i framtiden.
 • Utbredt servicenett
  KABE har også over hundre autoriserte servicesteder over hele det nordlige Europa.
 • Mye for pengene!
  Med alt standardutstyr som er inkludert i prisen, får du mye mer for pengene!

Jeg vil vite mer om KABE bobiler!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: