KABE BOBILER 

En KABE-bobil er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil ha det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan føle deg trygg på å ha en fleksibel og komfortabel innkvartering av høyeste kvalitet, tilpasset de tøffe kravene som både du og det skandinaviske klimaet setter.

Den stadige utviklingen fortsetter, og i 2021 presenterte KABE en verdensunik innovasjon til i form av sonevarme for bobil og campingvogn. Det er sjeldent vi ser så komplette bobiler for våre arktiske forhold.

KABE har utviklet og produsert campingvogner og bobiler i over 60 år og vet hva som trengs for å skape et opphold utenom det vanlige året rundt. Det faktum at hver KABE-bobil er svensk-laget, betyr full kontroll hele veien. Alltid med design og kvalitet i fokus. Ingen kompromisser.

Akkurat som når man kjøper en permanent bolig, så har alle ulike behov og ønsker for hvordan planløsningen skal se ut. Derfor finnes det en rekke ulike planløsninger som gjør det mulig å bygge bobilen i tråd med dine krav. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Våre bobiler fra Kabe

CLASSIC

KABE-KVALITET

KABE Classic har en litt kortere utstyrsliste og litt færre valg, men med KABEs høye kvalitet tvers igjennom. Det skal alikvel sies at mye av det som er standard på en KABE er tilvalg hos andre. KABE Classic bygges på Fiat Ducatos stabile og velkjente bobilbasis. Den finnes som halvintegrert, og corssover samt helintegrert i lengden 740.

ROYAL

NOE UTENOM DET VANLIGE

Et mobilt liv med høy trivselsfaktor krever mye av bobilen. I KABE Royal har vi opprettet en fleksibel bobil uten kompromisser. På alle måter en delintegrert bil, men med “bumpen på taket” som et verdifullt tillegg. Den ekstra plassen over dinetten lar deg bringe flere mennesker med på eventyret. Bilen kommer i lengdene 780 og 880 og bygges på Mercedes-Benz Sprinter-basis av høyeste kvalitet.

CROWN

ET MOBILT HJEM AV HØYESTE KLASSE

I KABEs helintegrerte bobiler har vi ikke tillatt noen kompromisser mellom bodel og bildel. Nærmere “hjemme” enn dette kan du knapt komme på veien. Bilen er fylt med smarte funksjoner som gjør livet på veien så enkelt som mulig. Kjøreegenskapene er selvsagt av første klasse, ikke minst takket være skreddersydd AL-KO rammekonstruksjon. Crown-serien bygges på en basis fra Mercedes-Benz, i lengdene 760, 810 og 860.

IMPERIAL

NÅR BARE DET ABSOLUTT BESTE ER GODT NOK

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i bobilenes absolutte premium-segment, alle bygget på Mercedes benz med AL-KO chassis. Her heves standarden til luksusnivå, med en fullspekket utstsyrsliste. Du får blant annet en separat innebygd ovn, stort og romslig bad med forbrennings toalett og selvforsynt elektrisitet. Videre får du et premium lydsystem, eksklusivt materialvalg, automatisk gulvvarme, ryggekamera og navigasjon. Luksusbilene fra serien imperial kommer i lengdene 810, 860 og 910.

kabe van

VAN 690 LB

KJØR SMIDIG – MED DEN SAMME GODE KVALITETEN!

Den nye og elegante KABE Van er bygget på Mercedes-Benz Sprinter og leverer kvalitet på øverste hylle. Opplev friheten med en smidig bil.
Med Kabe Van får du samme kvalitetsstandard som de tradisjonelle bobilene, og selvsagt er den perfekt egnet for vinterbruk. Det er valgt et bakhjulsdrevet Sprinter-chassis, men det er også mulighet for firehjulstrekk. Det leveres i første omgang en enkeltsengmodell på 6,97m med alle av Sprinters førerassistenter og sikkerhetssystemer.

FORDELER MED KABE BOBILER:

 • DSK

  Design, sikkerhet og kvalitet – det er det KABE står for.

 • Erfaring

  KABE har produsert kjøretøy i 60 år.

 • Solid helårsbil

  KABE er tilpasset og rustet for å takle de tøffe kravene som det skandinaviske klimaet setter.

 • Meget holdbar

  Du kan kjenne deg trygg i at verdien på din KABE kommer til å holde seg bra også i framtiden.

 • Utbredt servicenett

  KABE har også over hundre autoriserte servicesteder over hele det nordlige Europa.

 • Mye for pengene!

  Med alt standardutstyr som er inkludert i prisen, får du mye mer for pengene!

Vil du vite mer om KABE sine bobiler?

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no

eller fyll ut skjema: