FRANKIA

EN TRADITION AV FORTREFFELIGHET

Grunnlagt i 1960 ,er vi et etableret selskap fra Marktschorgast i hjertet av Øvre Franconia, Tyskland som har satt standarder i bransjen i over 55 år. Livsstil, innovasjon og utmerket kvalitet laget i Tyskland er en integrert del av vårt daglige arbeid.

Vi tenker alltid fremover: Våre dedikerte og dyktige medarbeidere setter sine hjerter inn i hver FRANKIA for å gjøre ferien med FRANKIA enda mer avslappende, morsommere og mer behagelig. Vi utveksler hele tiden ideer og lytter nøye til våre forhandlere og kunder. Dette holder oss oppdatert, slik at vi vet nøyaktig hva våre kunder vil ha. Deretter utvikler vi de riktige løsningene for å sikre at du får den høyeste grad av selvforsyning, enda mer lagringsplass og overlegen levekomfort.

VÅRE FRANKIA BOBILER:

Frankia Platin

OPPLEVELSE LUKSUS OG UAVHENGIGHET PÅ EN MERCEDES-BENZ PLATFORM 

Opplev friheten til å nyte hvert øyeblikk Reiser handler om å etterlate problemene dine, la tankene dine løpe fri, smake øyeblikket og gjøre uforglemmelige minner. Du trenger frihet til å gjøre dette. Din FRANKIA PLATIN er svaret. Hvorfor? Fordi denne førsteklasses bobilhuset gir deg muligheten til å oppleve en ny dimensjon av reisen – med en unik bilinfrastruktur som gjør deg helt uavhengig og forkjener deg med luksuriøs levemiljø. OPPLEVELSE LUKSUS OG UAVHENGIGHET

Frankia M-Line 

OPPLEV SPESIELLE ØYEBLIKK

Med riktig underlag blir hvert øyeblikk av turen en uforglemmelig opplevelse. Derfor kommer alle FRANKIA M-Line bobiler  på det nye Mercedes-Benz Sprinter-chassiset med kraftig bakhjulsdrift med god trekkraft. Hva betyr dette for deg? Eksepsjonell komfort, mange FRANKIA-innovasjoner og nye, enestående modeller. Høydepunkter i modellserien for 2019  inkluderer T 7400 – en 5 t Lavprofil med sporty front, nytt utvendig og interiørdesign, luksuriøse SKA komfort seter, panoramatak, 2,03 m hodetelefon og mye mer. Gjør deg klar til å bli inspirert.

Frankia Titan

KLASS OG FRIHET PÅ  FIAT PLATFORM

Slik føler frihet: Lag planer, start på reisen og pust inn i eventyrets luft Uansett om du foretrekker endeløse horisonter eller utsikt i byen – FRANKIA TITAN gir deg friheten til å oppdage verdens vakreste hjørner på dine betingelser. Denne populære alt-i-ett-Fiat-modellen er din personlige oppgradering og leveres med funksjoner som en bekymringsfri teknologipakke, eksklusiv reisekomfort og mange andre tillegg. Oppdag rekkevidde på en Fiat-plattform med en AL-KO chassis: FRANKIA TITAN har riktig planløsning for deg. Enten du velger en Coachbuilt eller A-klasse – det er opp til deg hvordan du vil bo og reise. Høydepunktet i modellserien for 2019 er den nye FRANKIA I 890 GD TITAN med et luksuriøst interiør på nesten ni meter, 2,03 m takhøyde og 2,10 m lange XXL senger!

Frankia F-Line

EN OPPLEVELSE SOM IKKE ANNET PÅ EN FIAT PLATFORM

Når folk spør oss hva “F” står for, sier vi: Frihet, fantastisk kjøring, moro, fleksibilitet, fascinerende. Og selvfølgelig, all den ledige plassen din FRANKIA på en Fiat-plattform, gir deg den unike AL-KO chassis. Enten du velger en A-klasse, Lavprofil eller Coachbuilt – nyt friheten din FRANKIA F-Line gir deg:  Du bestemmer deg for hvordan du vil reise og leve. Høydepunkter i modellserien for 2019 inkluderer FRANKIA I 890 GD – med en lengde på nesten 9 m og 2,10 m XXL senger: FRANKIA tenker enda større nå.

Frankia Selection

LETTVEKTER MED COMFORT

Vil du nyte alle fordelene med en kompakt bobil, men likevel få alle fasiliteter i et fullt utstyrt kjøretøy?

Da FRANKIA Selection er akkurat det du leter etter. Den har en nyskapende lettvektsdesign som gir full FRANKIA-komfort, med en totalvekt på bare 3,5 t.

FORDELER MED FRANKIA BOBILER:

Jeg vil vite mer om Frankia bobiler!

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no eller fyll ut skjema: