FRANKIA

EN TRADISJON AV FORTREFFELIGHET

Frankia ble grunnlagt i 1960 i Tyskland – nærmere bestemt Marktschorgast i hjertet av Øvre Franconia. Med over 60 års erfaring har Frankia bidratt til å sette standarden i bransjen. Livsstil, innovasjon og utmerket kvalitet laget i Tyskland er en integrert del av deres daglige arbeid.

Presisjon og kjærlighet i hver enkelt bil

Vi tenker alltid fremover: Våre dedikerte og dyktige medarbeidere setter sine hjerter inn i hver FRANKIA for å gjøre din ferie enda mer avslappet, morsommere og mer behagelig. Vi utveksler hele tiden ideer og lytter nøye til våre forhandlere og kunder. Dette holder oss oppdatert, slik at vi vet nøyaktig hva våre kunder vil ha. Deretter utvikler vi de riktige løsningene for å sikre at du får den perfekte bilen til ditt bruk
– med overlegen komfort.

Våre bobiler fra Frankia

Frankia Platin

OPPLEVELSE LUKSUS OG UAVHENGIGHET PÅ EN MERCEDES-BENZ PLATFORM

Opplev friheten til å nyte hvert øyeblikk. Reiser handler om å etterlate problemene dine, la tankene dine løpe fri, nyte øyeblikket og lage uforglemmelige minner. FRANKIA PLATIN gir deg akkurat dette. Hvorfor? Fordi denne bobilen på første klasse gir deg muligheten til å oppleve en ny dimensjon av frihet. Den forsyner deg med luksus, kvalitet og uavhengighet.

Frankia M-Line

OPPLEV SPESIELLE ØYEBLIKK

Med riktig underlag blir hvert øyeblikk av turen en uforglemmelig opplevelse. Derfor kommer alle FRANKIA M-Line bobiler på det nye Mercedes-Benz Sprinter-chassiset med kraftig bakhjulsdrift med god trekkraft. Hva betyr dette for deg? Eksepsjonell komfort, mange FRANKIA-innovasjoner og nye, enestående modeller.

Frankia Titan

KLASSE OG FRIHET PÅ FIAT PLATFORM

Slik føles frihet: Lag planer, start på reisen og pust inn i eventyrets luft. Uansett om du foretrekker endeløse horisonter eller utsikt i byen – gir FRANKIA TITAN deg friheten til å oppdage verdens vakreste hjørner på dine betingelser. Enten du velger en Coachbuilt eller A-klasse – det er opp til deg hvordan du vil bo og reise.

Frankia F-Line

EN OPPLEVELSE UTENOM DET VANLIGE

Når folk spør oss hva “F” står for, sier vi: Frihet, fantastisk kjøring, moro, fleksibilitet, fascinerende. Og selvfølgelig, all den ledige plassen din FRANKIA på en Fiat-plattform, gir deg den unike AL-KO chassis. Enten du velger en A-klasse, Lavprofil eller Coachbuilt – nyt friheten din FRANKIA F-Line gir deg: Du bestemmer deg for hvordan du vil reise og leve.

frankia neo

Frankia Neo

LETTVEKTER MED KOMFORT

Vil du nyte alle fordelene med en kompakt bobil, men likevel få alle fasiliteter i et fullt utstyrt kjøretøy?

Da er FRANKIA Selection er akkurat det du leter etter. Den har en nyskapende lettvektsdesign som gir full FRANKIA-komfort, med en totalvekt på bare 3,5 t.

frankia 1960

Frankia 1960

LIMITED EDITION MODELL 

For å feire Frankias 60 år med tradisjon ble jubileumsmodellen 1960 produsert – og kun i 60 utgaver. Dette er en premium bobil, fullspekket med utstyr. Her får du face-to-face sittegruppe, rett kjøkken og et ekstra stort og luksuriøst spa bad for å nevne noe. Er du klar for en bobiltur på første klasse?

FORDELER MED FRANKIA BOBILER:

 • KVALITET

  Frankia produserer kun drøye 500 bobiler i året og har sin fokus ensidig rettet mot kvalitet.

 • UNIKE BYGGEMETODER

  Byggemetodene er unike sammenlignet med volumprodusentene. Klarer likevel å levere konkurransedyktige priser til sluttbruker.

 • KUNNSKAP

  Med over 60 års erfaring i bransjen har Frankia etablert seg som en solid merkevare

 • FINN DIN PERFEKTE BOBIL

  Frankia leverer et stort utvalg av modeller og løsninger å velge mellom.

 • AVSLAPPET, MORSOM OG BEHAGELIG FERIE

  Frankia sitt motto er å levere kvalitet – slik at du kan få en avslappende, morsommere og mer behagelig ferie på fire hjul.

frankia bobil

Vil du vite mer om Frankia sine bobiler?

Ring oss på tlf 40 00 35 70, send en mail på post@aktivcaravan.no

eller fyll ut skjema: