Aktiv Caravan Haugalandet

Vi styrker vår satsing på vestlandet og åpner snart opp en ny og flott avdeling på Haugalandet! Dersom smittesituasjonen tillater det blir det åpningshelg 15-18 april. 

Vår nye avdeling finner du på Hanaleite Industripark i Sveio, der vi har en fantastisk oppstillingsplass som vender ut mot trafikkerte E-39. Her finner du et utvalg av både nye og brukte campingvogner og bobiler.

Vi er forhandler for Frankia, Kabe, Solifer og Mega Mobil,  i tillegg til at vi tar innbytte og kommisjonssalg på de fleste andre caravan-merker.

I samarbeid med Santander Consumer Bank tilbyr vi svært gode og fleksible finansieringsløsninger.

Kjøp trygt fra en merkeforhandler!

Vi vet at det å kjøpe bobil er en stor investering og ønsker at du som kunde skal ha maksimal trygghet rundt ditt kjøp. Vi er derfor stolt av å kunne gi deg 5 års fabrikkgaranti på alle Fiat Professional og Iveco chassis. Fabrikkgarantien gjelder i hele Europa og må ikke forveksles med 2 års garanti og 3 års forsikring som mange forhandlere opererer med.

bobilbutikk

Stor utstyrsbutikk!

I tillegg til salgsavdeling har vi også en flott utstyrsbutikk på over 200 kvadrat som tilbyr alt du trenger for nye eventyr på hjul. Her får du alt fra campingmøbler, servise, vaskeprodukter og led-lamper.

Har du et konkret produkt du er på utkikk etter? Som forhandler for Caravan Supply har vi muligheten til å bestille inn varer til deg, utenom det vi har lagerført. Klikk deg inn på deres hjemmeside for å se utvalget vi kan tilby, og ta kontakt med oss.

Har du spørsmål om produkter i utstyrsbutikken, caravan eller annet? Nøl ikke med å ta kontakt med avdelingsleder Øystein.

Åpningshelg!

Velkommen til åpningshelg 15-18 april.
Vi byr på enkel servering og har i tillegg –20% på ALLE lagerførte varer i vår utstyrsbutikk! Se vårt Facebook arrangement for mer informasjon.

Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdaterte tilbud og konkurranser!
Facebook: @aktivcaravanhaugalandet | Instagram: @aktivcaravanas

Kontakt

Avdelingsleder Haugalandet, Øystein Tveit:
Tlf: 41 20 20 51
Epost: oystein@aktivcaravan.no

Åpningstider

Åpningshelg:
Tors-fre: 08-19  |  Lør-søn: 11-16

Ordinært:
Man-fre: 09-16 | Tors: 09-19 | Lørd: 10-14

Adresse

Hanaleite 8, 5555 Førde