Aktiv Caravan Haugalandet

Vi styrker vår satsing på vestlandet og har nå åpnet opp vår nye avdeling på Haugalandet!

Du finner du på Hanaleite Industripark i Sveio, der vi har en fantastisk oppstillingsplass som vender ut mot E-39. Her finner du et utvalg av både nye og brukte campingvogner og bobiler.

Vi er forhandler for Frankia, Kabe, Solifer og Mega Mobil, i tillegg til at vi tar innbytte og kommisjonssalg på de fleste andre caravan-merker.

I samarbeid med Santander Consumer Bank tilbyr vi svært gode og fleksible finansieringsløsninger.

Aktiv Caravan Haugalandet

Kjøp trygt fra en merkeforhandler!

Vi vet at det å kjøpe bobil er en stor investering og ønsker at du som kunde skal ha maksimal trygghet rundt ditt kjøp. Vi er derfor stolt av å kunne gi deg 5 års fabrikkgaranti på alle Fiat Professional og Iveco chassis. Fabrikkgarantien gjelder i hele Europa og må ikke forveksles med 2 års garanti og 3 års forsikring som mange forhandlere opererer med.

Butikkbilde haugalandet

Stor utstyrsbutikk!

I tillegg til salgsavdeling har vi også en flott utstyrsbutikk på over 200 kvadrat som tilbyr alt du trenger for nye eventyr på hjul. Her får du alt fra campingmøbler, servise, vaskeprodukter og led-lamper.

Har du et konkret produkt du er på utkikk etter? Som forhandler for Caravan Supply har vi muligheten til å bestille inn varer til deg, utenom det vi har lagerført. Klikk deg inn på deres hjemmeside for å se utvalget vi kan tilby, og ta kontakt med oss.

Har du spørsmål om produkter i utstyrsbutikken, caravan eller annet? Nøl ikke med å ta kontakt med avdelingsleder Øystein.

Kommisjonsalg / verksted 

Har du en bobil eller campingvogn du vil selge? Vi kjøper den gjerne av deg, eller tar den i innbytte dersom du finner den rette enheten hos oss. 

Garantisaker og lignende verkstedsjobber foretas i vår avdeling i Bergen, mens mindre jobber som fukttest og gasstest vil vi etter hvert åpne opp for å ta hos oss på Hanaleite. Vi kommer med oppdatering så fort dette er på plass.

Følg oss gjerne på Facebook for nyheter og konkurranser! @aktivcaravanhaugalandet

Har du spørsmål? Ring gjerne vår avdelingsleder Øystein
Tlf: 412 02 051.

øystein